Älytön trendi jatkuu – Suomeen saapuvaa tähtiräppäriä heitettiin kesken keikan yllättävällä seksilelulla

Lil Nas X:n Tukholman keikalla koettiin hämmentävä hetki, kun laulajaa heitettiin tekovaginalla.

Viime aikoina on puhututtanut uusi, erikoinen trendi, jonka myötä eri yhteyksissä esiintyneiden artistien päälle on heitelty erilaisia asioita kesken keikan. Yksi tuoreimmista tapauksista ajoittuu viime viikonlopulle ja lauantaille 1. heinäkuuta, kun yhdysvaltalaisartisti Lil Nas X  esiintyi Ruotsin Tukholmassa, uutisoi BBC.

Tuolloin lavalle lennähti tekovagina. Panini-kappale keskeytyi ja musiikki laitettiin pauselle, kun hämmentynyt laulaja kävi nostamassa esineen ja ihmetteli sitä. Tilanteesta kuvattu video on levinnyt Twitterissä, ja muun muassa Lil Nas X itsekin on jakanut sen omalla tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuka heitti pillun lavalle? Lil Nas X kysyi mikrofoniin nostettuaan esineen lavalta. 

Muutama viikko sitten yhdysvaltalaisartisti Bebe Rexhaa päin heitettiin kesken keikan puhelin, joka osui tätä kasvoihin. Artisti joutui tilanteen johdosta sairaalaan, jossa hänen silmäkulmansa tikattiin. Tapahtumasta syytetty mies on sanonut "luulleensa, että se olisi ollut hauskaa". 

Marraskuussa puolestaan Harry Stylesia heitettiin silmäkulmaan kesken keikan makeisella. Laulaja Pinkin keikan lavalle heitettiin kesällä pussissa kuolleen ihmisen tuhkat.

Asia on herättänyt paljon kysymyksiä siitä, miksi ihmeessä keikkakävijät käyttäytyvät tällä tavalla. BBC:n haastatteleman lääkäri Lucy Bennet arvioi, että fanien suorittama kollektiivinen toiminta saattaa luoda tunnetta yhteisöön kuulumisesta. Hän pohtii, että kyseessä saattaa olla myös halu tulla nähdyksi. 

– Jos olet fanina samassa fyysisessä tilassa kuin he (artistit) ja heität jotain, sinut huomataan. 

Lil Nas X esiintyy Turun Ruisrockissa sunnuntaina 9. heinäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat