Muusikko Sinéad O´Connor on kuollut

Laulaja Sinéad O’Connor on kuollut – tästä hitistä hänet tunnetaan 1:25
Laulaja Sinéad O´Connor on kuollut.

Irlantilainen laulaja Sinéad O´Connor on kuollut 56-vuotiaana. Asiasta kertoo Irlantilaislehti Irish Times.

Laulaja julkaisi urallaan kymmenen albumia. Yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan oli Nothing Compares 2 U. Kappaleen kirjoitti Prince ja se julkaistiin 1990. Kappale nimettiin vuoden suosituimmaksi kappaleeksi Billboard Music Awardseissa. O’connor syntyi Dublinissa 8. joulukuuta 1966. Hän aloitti uransa 80-luvun alkupuolella. Laulaja vieraili Suomessa 2013.

Laulaja kärsi elämänsä aikana mielenterveysongelmista, hän puhui asiasta avoimesti julkisuudessa. O'Connor oli myös tunnettu poliittisesta aktivismistaan.  O’Connor kertoi lopettavansa musiikkiuransa vuonna 2021. Samana vuonna julkaistiin laulajan omaelämäkerta Rememberings (Muistelmat).

Irlannin yleisradioyhtiö RTÉ:n jakamassa lausunnossa laulajan perhe sanoi: 

– Ilmoitamme suurella surulla rakkaan Sinéadimme menehtymisestä. Hänen perheensä ja ystävänsä ovat järkyttyneitä ja pyytävät yksityisyyttä tänä erittäin vaikeana aikana.

Laulajalla on kolme lasta. Hänen poikansa Shane kuoli 17-vuotiaana tehtyään itsemurhan. Shane oli toiseksi nuorin O’Connorin neljästä lapsesta. Shane teki itsemurhan tammikuussa 2022 karattuaan sairaalasta, jossa häntä hoidettiin itsetuhoisuuden takia. 

O´Connor ilmoitti poikansa kuolemasta Twitterissä tammikuun alussa.

Taannoin laulaja julkaisi niin ikään Twitterissä sydäntäsärkevän tekstin, jossa ilmoitti, ettei aio esiintyä enää koskaan, kertoo Metro-lehti.

– Ei tule koskaan olemaan mitään mistä laulaa, ei tänä vuonna, ei ensi vuonna, ei enää koskaan, laulaja kirjoittaa postauksen yhteyteen.

Laulaja toimitettiin sairaalahoitoon hänen poikansa kuoleman jälkeen.  

Juttu päivittyy.

Lue myös:

    Uusimmat