Muusikko Paula Vesala täyttää 39 vuotta – poseeraa suloisessa kuvassa poikansa kanssa: "Mitään en vaihtais"

Kansallisoopperan interaktiivinen Laila on muun muassa Paula Vesalan ja Esa-Pekka Salosen käsialaa – tällaisesta teoksesta on kyse 3:09
Kansallisoopperan interaktiivinen Laila on muun muassa Paula Vesalan ja Esa-Pekka Salosen käsialaa – tällaisesta teoksesta on kyse

Paula Vesala on saanut sosiaalisen median kautta valtavan määrän syntymäpäiväonnitteluita.

Muusikko Paula Vesala juhlii tänään torstaina (10.12.) syntymäpäiväänsä. Synttärisankari julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen kuvan 12-vuotiaan Julius-poikansa kanssa.

– Tänään 39 vuotta! Rakastan elämää niin paljon. Mitään en vaihtais, Vesala kirjoittaa.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Vesalalla on Instagramissa 142 700 seuraajaa, joten kuvaan on tullut hetkessä valtava määrä tykkäyksiä ja onnitteluviestejä.

– Voi Paula. Onnea!, laulaja Samu Haber kirjoittaa.

– Ihanaa syntymäpäivää, laulaja Pete Parkkonen onnittelee sydämien kera.

– Onnea ihana Paula, näyttelijä Krista Kosonen kirjoittaa.

Vesala on ottanut aktiivisesti kantaa tapahtuma-alan ahdinkoon viimeisten kuukausien aikana. Vesalalta meni itseltä koronakriisin vuoksi syksyn kiertue alta.

– En ole terveyden alan asiantuntija, haluan todella maailman eniten että kaikki pysyvät kunnossa, enkä voi tilanteelle mitään. Terveenä pysyminen kuitenkin, meidän alalla maaliskuusta alkaneen massatyöttömyyden varjossa, vaatii myös sitä että pystyy esimerkiksi maksamaan vuokran ja ostamaan ruokaa eikä firma mene konkurssiin, Vesala kirjoitti Instagramissa syyskuussa.

Vesala kirjoittaa, että erityisesti tapahtuma-alan alihankintaketjussa työskentelevät ovat karmeassa tilanteessa. 

– Itse mietin ovatko tapahtumarajoitukset oikein suhteutettuja, kun ala ei saa käytännössä mitään tukea. Haluan lähettää terveisiä tapahtuma-alan tilanteesta täällä lohtusaunaa lämmitellessä. Ajat muuttuu varmasti vielä paremmaksi, mutta jos UPM:n tehtaan sulkemisesta aiheutuva työttömyystragedia huomioidaan jo pääministerinkin taholta, tässä vähän lukuja meidän alalta. Haluan nimen omaan kertoa tästä kaikkien niiden tuhansien alan työntekijöiden puolesta, joiden tilanteen näen, kuulen ja tunnen.

Lue myös:

    Uusimmat