Mainos

Mustasukkainen tyttöystävä vastasi poikaystävälle lähetettyyn viattomaan viestiin – keskustelussa yllättävä käänne

Muistiinpanojen kysyminen on tuskin koskaan päättynyt näin kohtalokkaasti.

Bianca-niminen opiskelija saattoi aiheuttaa pariskunnan eron viattomalla kysymyksellään. Tyttö lähetti tekstiviestin miespuoliselle luokkatoverille tämän muistiinpanojen perään kyselläkseen, mutta valitettavasti viestin näki ensimmäisenä luokkatoverin mustasukkainen tyttöystävä.

Vaikka keskustelu lähti tyttöystävän osalta käyntiin varsin vihamielisesti, alkoi loppua kohden jo sopukin löytyä.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bianca lähetti luokassaan paikalla 75 istuneelle pojalle viestin kysyen, milloin tämä olisi valmis kotitehtävänsä kanssa. Viestin lukenut tyttöystävä halusi tietää, keneltä viesti on tullut, ja mitä asia koskee.

Bianca selitti, että kyse on kotitehtävästä, joka piti palauttaa 12 mennessä. Tyttö tarvitsi paikan 75 pojalta, työpariltaan, tämän muistiinpanoja.

– Vaihdoitte numeroita tätä varten? kyseli epäuskoinen tyttöystävä.

"Olen huolissani..."

Bianca yritti selittää, että tyttöystävä nolaa kumppaninsa epäilyksillään.

– On kirjaimellisesti tyhmää tekstata hänelle kysyen, milloin hän on valmis, ja olettaa, etten olisi huolestunut, tyttöystävä perusteli saaden Biancan ehdottamaan, että tämä keskustelisi huolistaan poikaystävänsä kanssa.

– Olen huolissani, koska hän on pettänyt aiemmin, tyttöystävä tunnusti yhtäkkiä.

– Tämä on niin kiusallista, olen pahoillani. Mutta jos olet edelleen huolestunut, ehkä sinun pitäisi jättää hänet, Bianca ehdottaa.

– Tiedän, kaikki sanovat niin minulle. Se on niin surullista, olemme olleet yhdessä kymppiluokalta lähtien, tyttöystävä tilitti.

Keskustelu oli lopulta liikaa Biancalla, joka kehotti uudelleen jättämään pojan, ja pyytämään tätä muistuttamaan tätä lähettämään kotitehtävään vaadittavat muistiinpanot Biancalle.

– Onnea eroon, Bianca vielä toivotti.

Kuvakaappaukset keskustelusta Twitteriin jakanut Bianca sai twiitilleen yli 18 000 tykkäystä. Moni halusi erityisesti tietää, kokiko parisuhde loppunsa. Bianca lupasikin tulla päivittämään uusimmat tiedot heti ne kuultuaan.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.