Mustasukkainen nainen teki kostoiskun ex-puolison uuden naisystävän kotiin – hutki oven säpäleiksi pesäpallomailalla

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona ehdolliseen vankeuteen 48-vuotiaan pesäpallomailaa heiluttaneen mustasukkaisen naisen.

Tuomion mukaan nainen poltti päreensä saatuaan tietää ex-puolisonsa uudesta suhteesta ja lähti itse "tutkimaan" tilannetta.

Tuomittu nainen ja hänen ex-puolisonsa olivat olleet yhdessä kolme vuotta, ja tuomitun mukaan suhde oli vain tauolla. Tuomittu kertoi, että kuuli suhteesta ja kävi katsomassa miehen parisuhdetietoja tämän Facebook-profiilista.

Saatuaan selville, että ex-puolisolla oli uusi suhde, hän lähetti tammikuussa miehen uudelle naisystävälle tappouhkauksen Whatsapp-sovelluksessa.

–  Se on sitten v***n varma, että sinä äpärä kuolet, viestissä luki.

"Survoin sitten oven säpäleiksi"

Vain pari päivää viestin lähettämisen jälkeen nainen lähti käymään miehen uuden naisystävän asunnolla Espoossa, jossa ajatteli ex-puolisonsa oleilevan.

Kun uusi naisystävä avasi oven, oven takana seisoi pesäpallomailalla varustautunut nainen, joka totesi tulleensa hakemaan miestään. Oikeuden mukaan nainen yritti lyödä kilpakosijatartaan mailalla, mutta ei osunut tähän.

Asunnossa ollut ex-puoliso sai työnnettyä naisen ulos ja suljettua oven, minkä jälkeen mustasukkainen nainen hakkasi ovea pesäpallomailalla useita kertoja niin, että ovi vaurioitui. Tämän jälkeen tuomittu viestitti ystävälleen siitä, mitä oli tapahtunut.

–  Kävin tänään itse tutkimassa ja hutkimassa. Pelkäsivät niin per****esti, kun pamahdin sinne heti ovi kiinni ja survoin sitten sen oven säpäleiksi.

Nainen tuomittiin laittomasta uhkauksesta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja