Murtunut reaktio tallentui videolle – nainen raivostui 8-vuotiaan erityislapsen innosta urheilukatsomossa: ”Riittää jo!”

1:43

Netissä on jaettu runsaasti videota, jossa nainen huutaa 8-vuotiaalle erityislapselle ilmeisesti sen vuoksi, että tyttö oli Astros-baseball-joukkueen katsomossa ollut liian äänekäs. 

Yllä olevalla videolla kerrotaan Artusta, jonka urheilutietämys on aivan omaa luokkaansa.

8-vuotiaan Chloe Beaver on The Houston Astros -baseball-joukkueen fani, ja hänestä on mahtavaa saada hurrata katsomossa suosikkitiimilleen. Tänä vuonna hän on ollut katsomassa joukkueen peliä kuusi kertaa. 

Sunnuntain pelissä Chloen innokkaat kannatushuudot vaimenivat tylysti, kun edessä istunut nainen kääntyi ja katsoi häneen ankarasti.

– Riittää jo! nainen huusi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kohtaus tallentui videolle ja se levisi Facebookissa laajalle.

Vanhemmat puolustavat tyttöä

Chloen äiti Monica Beaver kertoo, että Chloella diagnosoitiin noin puolitoista vuotta sitten tunteiden säätelyhäiriö DMDD. Äidin mukaan tyttö oli murtunut saatuaan torut.

– Jos jonkun lapsen kanssa on ongelmia, puhu vanhemmalle äläkä lapselle. Yritimme saada oman penkkirivimme sekä takana istuvat ja hänetkin hurraamaan. Myös moni muu oli järkyttynyt tilanteesta, joten yritimme muuttaa tilanteen paremmaksi, Monica kertoo.

Monican isän Joen mukaan stadiumilla kuuluukin olla äänekäs. Tarkoitus on kannustaa omaa tiimiä.

– En ole ikinä nähnyt televisiosta peliä, jossa ei olisi meteliä eikä yleisössä aina kuule kaikkea. Jos et halua huutaa pelissä, älä mene katsomaan sitä, mies toteaa.

Fanitus ei loppunut tähän

Muut peliä katsomassa olleet fanit, kuten myös nettikirjoittajat ovat kannustaneet Chloeta jatkamaan samalla tavalla kuin ennenkin.

Chloen vanhemmat pelkäävät, että tyttö ei enää tämän jälkeen halua mennä urheilutapahtumia. Chloe on kuitenkin itse sanonut, että hän toivoo näkevänsä kaikki Astros-joukkueen kotipelit ensi vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja