Murskaavalla ylivoimalla voittanut Therese Johaug vaatimattomana: "Tiesin, että minulla oli hyvä sauma"

Rukalla ylivoimaisesti hiihtänyt Therese Johaug:"Olen todella iloinen" 1:08
Videolla Therese Johaugin haastattelu.

Norjan Therese Johaug oli murskaava maastohiihdon maailmancupin Rukan vapaan hiihtotavan 10 kilometrin takaa-ajokisassa. Reilulla minuutilla kisan voittanut Johaug oli kuitenkin vaatimattomana MTV Urheilun haastattelussa.

Norja nappasi kilpailussa kolmoisvoiton, sillä Astrid Uhrenholdt Jacobsen oli toinen ja Heidi Weng kolmas. Paras suomalainen kilpailussa oli Krista Pärmäkoski, joka oli kuudes. 

– Tämä tuntuu todella hyvältä. Minulla oli unelmana ennen Rukalle tuloa, että pystyn taistelemaan ykkössijasta ja tänään onnistuin siinä. Minulla oli todella hyvät sukset. Tiimi teki todella hyvää työtä. Se oli todella hauskaa, kun Astrid ja Heidi olivat kanssani palkintopallilla. Se merkitsee paljon joukkueelle, Johaug kertoi.

– Tiesin, että minulla oli hyvä sauma tänään, kun lähdin matkaan 18 sekuntia ennen Sadieta. Jos he tekevät yhdessä töitä, niin se ei ole mikään hyvä asia minulle, koska olen yksin kärjessä. Tiedän, että olen hyvä menemään itsekseni ja olen tehnyt sitä paljon harjoituksissa. Olen todella iloinen, Johaug jatkoi.

Johaug voitti Rukalla minikiertueen lisäksi myös lauantaina hiihdetyn perinteisen hiihtotavan 10 kilometrin kilpailun.

Yllä olevalla videolla Therese Johaugin haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat