Mainos

Murhayrityksen kohteeksi joutunutta päästiin kuulemaan – pojan uskotaan jättäneen äitinsä tuupertuneena palavaan asuntoon

Poliisi on päässyt kuulemaan naista, joka murhayrityksen jälkeen jätettiin tuupertuneena palavaan asuntoon Kirkkonummella. Poliisi epäilee teosta 59-vuotiaan naisen poikaa, jota epäillään murhan yrityksestä ja törkeästä tuhotyöstä.

Vaikka poliisi pääsikin kuulemaan naista tällä viikolla, on hän pahoin loukkaantuneena yhä tehohoidossa.

Teosta epäilty mies on vangittuna. Tällä ei tiedetä olevan aiempaa rikoshistoriaa. Kuulusteluissa mies on kertonut pahoinpidelleensä naista ja sytyttäneensä asunnon tahallisesti tuleen. Poliisin mukaan kuulustelut jatkuvat. Jatkossa kuulusteluissa pyritään muun muassa selvittämään teon motiivia.

Hätäkeskus sai sunnuntai-iltana 10. joulukuuta kello 19.46 ilmoituksen tulipalosta, joka oli syttynyt Kirkkonummen keskustassa sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa. Poliisi ehti ensimmäisenä paikalle ja evakuoi asunnosta 28-vuotiaan miehen, joka ei saanut palossa vakavia vahinkoja. Sen jälkeen poliisi aloitti kerrostalossa asuvien ihmisten evakuoinnin. Pelastuslaitos sammutti tulipalon ja haki asunnosta miehen vakavasti loukkaantuneen äidin.

Poliisin mukaan naisen ja aikuisen pojan asunto kärsi vakavia vaurioita ja muutamaan muuhunkin asuntoon tuli savuvahinkoja. Kerrostalon muut asukkaat ovat jo päässeet palaamaan koteihinsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.