Mainos

Kirkkonummen kerrostalopaloa tutkitaan murhan yrityksenä – palavaan asuntoon jäänyt edelleen sairaalassa

Kirkkonummen eilistä tulipaloa tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Kerrostaloasunnossa Kirkkonummen keskustassa syttyneessä tulipalossa loukkaantui kaksi ihmistä, joista toinen on edelleen sairaalahoidossa, poliisi kertoo. Toinen on käynyt sairaalassa tarkistuttamassa vammansa, mutta on nyt poliisin kiinni ottamana. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että asunnon asukasta on pahoinpidelty ja palo on sen jälkeen sytytetty tahallaan.

Rikokomisario Nina Kangas Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että poliisilla on syytä epäillä murhan yritystä. Hän ei kuitenkaan tässä vaiheessa halua tarkemmin kommentoida epäilyjen tekojen laatua, huoneiston tapahtumia tai aiheutuneita vammoja. Hän ei myöskään kommentoi epäillyn ja uhrin välistä suhdetta. Tapahtumiin ei uskota liittyvän muita henkilöitä.

– Tässä vaiheessa emme tiedota asiasta enempää, jututetaan ensin asianosaisia, Kangas toteaa MTV Uutisille.

Tulipalo syttyi sunnuntaina kello 20 aikoihin Kirkkonummen Finnsbackassa. Poliisi vei toisen asukkaan turvaan ovensuusta ja pelastuslaitos sai pelastettua toisen asukkaan tekemällä sammutushyökkäyksen palavaan huoneistoon.

Huoneisto kärsi mittavia palo- ja savuvahinkoja, mutta talon muut asunnot säilyivät vahingoittumattomina, pelastuslaitos kertoi. Muita asukkaita jouduttiin palon takia kuitenkin evakuoimaan poliisin mukaan "melkoinen määrä".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.