Muovin korvaaja koitui Elenan kohtaloksi – metallipilli upposi silmään: "Voi aiheuttaa vakavan vamman"

0:22
Arizonalaisen Tempen kaupungin poliisi on julkaissut kuvamateriaalia onnettomuudesta, jossa keski-ikäinen nainen menehtyi jäätyään robottiauton alle.

Elena kaatui metallisen juomapillin päälle kohtalokkain seurauksin.

Englantilaisnainen menehtyi muovipillin korvaajan vuoksi. 60-vuotias Elena Struthers-Gardner kaatui kotonaan ja sai tämän seurauksena aivovaurion, kertoo USA Today.

Elena kantoi kotonaan lasipurkin tyylistä juomalasia, kun hän kaatui. Mukissa oli mukana 25-senttinen metallinen juomapilli, joka upposi Elenan silmään ja sitä kautta aivoihin.

Elena piti "epätavallista, kurlaavaa ääntä"

Elenan vaimo Mandy Struthers-Gardner ei kuullut kumppaninsa kaatuvan, mutta löysi Elenan makaamasta maasta. Tämä myös piti "epätavallista, kurlaavaa ääntä".

Kun Mandy käänsi Elenan selälleen, kävi ilmi, että pilli oli osunut häntä silmään.

Mandy soitti apua, mutta Elenaa ei voitu pelastaa. Hän menehtyi sairaalassa seuraavana päivänä.

Uhrilla oli taipumus kaatuilla

Kilparatsastajana toiminut Elena oli jo 21-vuotiaana joutunut onnettomuuteen, joka aiheutti hänelle useita murtumia. Onnettomuuden vuoksi hänen liikkumisensa oli ajoittain vaikeaa.

Hänelle oli kehittynyt alkoholiongelma sen jälkeen, kun hänen kipulääkitystään oli vähennetty. Mandyn mukaan Elenalla oli taipumusta kaatuilla.

Pilli "voi aiheuttaa vakavan vamman"

Tapaus sattui marraskuussa 2018. Elenan kuolinsyyksi määriteltiin aivovamma.

Kuolemansyyntutkijan mukaan metallipillejä ei saisi käyttää laseissa, jotka kiinnittävät ne tukevasti paikalleen, ja pillien kanssa täytyisi muutenkin käyttää huolellisuutta. Jos kansi ei olisi ollut Elenan mukissa tiukasti kiinni, pilli olisi kenties siirtynyt kaatumisen aikana sivuun.

– Jos joku kaatuu pillin päälle ja pilli on suunnattu väärään suuntaan, se voi aiheuttaa vakavan vamman, avustava kuolinsyytutkija Brendan Allen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja