Mainos

Muotitoimittaja antoi 85-vuotiaan isoäidin pukea itsensä viikon ajan – näin kävi

Isoäiti valitsi lapsenlapselleen muun muassa mustan mekon saappaiden kera. Rikotuille farkuille isoäiti sanoi ei

Työkseen muodista kirjoittava Jamie Feldman päätti asettaa itselleen uudenlaisen tyylihaasteen. Feldman antoi 85-vuotiaan isoäitinsä pukea itsensä viikon ajan.

Feldman kertoo Huffington Post -lehdessä, että isoäidin asunnossa kokonaisia laatikostoja on omistettu vöille, ja vaatteet roikkuvat kauniisti omissa henkareissaan. Feldman  on saanut isoäidiltään vaatteita, mutta ne ovat jääneet pölyttymään hänen kaappiinsa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Isäiti valitsi Feldmanille muun muassa kukkamekon sekä mustan mekon boleron ja saappaiden kera. Rikotuille farkuille isoäiti sanoi ei: sen sijaan hän puki Feldmanille illan rientoihin viininpunaisen hameen ja siihen sopivat kengät.

Esimerkiksi tämän asun isoäiti valitsi:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Koko ajan tunsin oloni täysin, kokonaan epämukavaksi, ja tekisin kaiken uudelleen silmänräpäyksessä. Epävarmuuteni sen suhteen, miltä jotkin tyylit näyttäisivät kehoni yllä, eivät voineet muuta kuin häipyä. Ne antoivat tilaa asuille, jotka olin joko unohtanut tai joita en ollut koskaan harkinnut, Feldman kirjoitti kokemastaan.

Hameita harvoin käyttävä Feldman sai runsaasti kehuja viininpunaisesta hameesta. Hän myös ymmärsi, että saarnaa muille itsen hyväksymisestä, mutta joutui vasta nyt harjoittamaan sitä itse.

***

2:26


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.