Äiti antoi teinitytön pukea itsensä töihin viikon ajan – millaisia asuja tytär valitsi?

17-vuotias tytär sai pukea äitinsä viikon ajan. Huoli vaatteiden sopivuudesta kylmään säähän osoittautui viikon aikana aiheelliseksi.

Caroline Boor tunnustaa juuttuneensa pukeutumistyylinsä suhteen paikalleen. Boorilla on 17 vuoden ikäinen tytär, jonka hän laittoi viikoksi vastuuseen asuvalinnoistaan. Woman's Day -lehdessä Boor kuvaa, miten viikko sujui!

Maanantai

Asu: Musta nahkatakki, vihreät housut, bootsit, musta villatakki

Boor tunsi nahkaan puettuna olevansa menossa rock-konserttiin toimiston sijaan.

– Pääasiallinen huoleni on, ettei asu ole tarpeeksi lämmin, Boor kirjoittaa.

Huoli osoittautui aiheelliseksi, sillä Boor paleli junaa odotellessaan. Töissä hän kuitenkin sai kehuja, ja erityisesti tyttären lainaamaa takkia kehuttiin.

Tiistai

Asu: Kapeat farkut, valkoinen paita, pyöreällä kauluksella varustettu villatakki, vyötäröpituinen liivi, nilkkapituiset bootsit ja hopeinen koru

Asu keräsi töissä runsaasti kehuja – jopa kauneustoimittajalta.

– Olen hyvin mieltynyt tähän lookiin. Ensiksikin on helpotus olla lämpimästi puettu (koska ulkona on jäätävää ja minulla on nuha) ja toiseksi, mielestäni näytän fiksulta, mutta alikorostuneen tyylikkäältä, Boor kuvaa,

Keskiviikko

Asu: Vihreä mekko, korkeat kengät, tummat sukkahousut, tyttären lainaama statement-koru

Boor piti asua liian juhlavana töihin, koska oli pukeutunut mekkoon viimeksi juhlavassa tilaisuudessa. Lisäksi mekko oli lyhythihainen eikä Boorin mukaan siksi säähän sopiva.

– Koen olevani silmiinpistävä, mutta saan paljon kommentteja siitä, miten ”glam” olen, Boor kertoo päivästään.

Torstai

Asu: Harmaa yläosa, mustat kapeat farkut, polvipituiset mokkanahkabootsit

Torstaina Boorin asu näytti kollegoiden mukaan hänen itsensä valitsemalta. Boor piti asusta: siinä oli särmää, mutta samalla asu oli käytännöllinen ja lämmin.

Perjantai

Asu: Farkut, vihreä puuvillapaita ja musta t-paita, kultaiset korut, turkiskoristeiset kengät

– Asu tuntuu melko nuorelta. Minun on vilu ja pidän takin ylläni, kun menen tapaamaan ystävääni kahvin merkeissä, Boor kuvaa vapaapäivän asuaan.

Asun parasta antia olivat kengät, joiden olemassaolon Boor oli autuaasti unohtanut. Sitä, miksi mustan paidan piti näkyä vihreän paidan alta, hän ihmetteli.

Lauantai

Asu: Vihreä paitamekko, mustat sukkahousut, korkokengät, tyttären tekemä meikki

Tyttärensä tekemää meikkiä Boor piti turhan nuorekkaana, muta hänen olonsa oli mahtava – kunnes naista tapaamaan tullut ystävä ilmaantui paikalle alipukeutuneena.

– Se sai oloni tuntumaan naurettavan ylipukeutuneelta. Näytimme melko oudoilta yhdessä. Vaikka puen ylleni pitkän takin ja huivin, minun on hyvin, hyvin kylmä, Boor kirjoittaa.

Sunnuntai

Asu: Calvin Kleinin pyjama, tyttären huppari ja tohvelit

Boor tunnustaa, että vanhat tohvelit hän heittäisi heti roskiin, jos ne olisivat hänen. Asu antoi hänelle kuitenkin luvan maata kotona laiskana, sillä hän ei kokenut voivansa lähteä pyjama yllään ulos.

– Pyjama… Oikeastiko?  Ideaaliasu, jos olet teini, joka aikoo pysyä sängyssä keskipäivään asti napostellen ja katsoen Netflixiä samalla, kun snäppäilee kavereidesi kanssa, pidellen puhelinta yhdessä ja läppäriä toisessa kädessä, Boor runoilee.

Lopullinen tuomio?

Samoja vaatteita viikosta toiseen käyttänyt Boor oli vaikuttunut tyttärensä asuvalinnoista. Hän myös nautti saamistaan kohteliaisuuksista, ja viikko olikin nostanut hänen itsetuntoaan.

– Nautin myös siitä, ettei minun tarvinnut päättää, miten pukisin itseni joka päivä. Tytär sai minut pois mukavuusalueeltani ja antoi minulle uusia yhdistelmiä, joihin pukeutua.

 

***


Lue myös:

    Uusimmat