Muodostavatko Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mané yhden kaikkien aikojen kolmikoista? ”Mitä he ovat voittaneet?”

Jalkapallon historia tuntee lukuisia tuhoa kylväneitä hyökkäystrioja, mutta onko Bayern Münchenin kimppuun tiistaina käyvä Liverpool-kolmikko yksi kaikkien aikojen parhaista?

C Moren jalkapalloasiantuntija Petri Pasanen muistuttaa, että monet muut triot ovat voittaneet Mohamed Salahia, Roberto Firminoa ja Sadio Manéa enemmän.

– Mitä he ovat voittaneet? Eivät ihan hirveästi mitään, mutta minä tarjoan sellaisen joka on: Thierry Henry, Samuel Eto’o, Lionel Messi. He tekivät maaleja ja voittivatkin jotain, Pasanen sanoi.

Selostaja Tuomas Virkkunen nostaa puolestaan kolmikon varhaisemmasta Barcelona-historiasta, jossa Henryn tilalla oli Ronaldinho.

– Mutta löytyy paljon voittanut kolmikko myös Real Madridista. Gareth Bale, Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo, Virkkunen listaa.

C Moren studioisäntä Ile Uusivuori ottaa esiin Ajaxin kolmikon vuodelta 1995, jonka jälkeen Virkkunen muistuttaa eräästä toisesta samana vuonna menestyneestä palloilumaajoukkueesta ja sen triosta.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat