Muodin huipulle -Reta paljastaa: Haluan ulkomaille

Muodin huipulle -suunnittelija Reta tippui kilpailusta pois juuri ennen finaalia. Nainen ei ole lopputulokseen pettynyt, vaan suunnittelee jo täyttä häkää tulevaisuuttaan.

Muodin huipulle -finaalikolmikko on nyt selvillä, eikä läpi kilpailun huomiota kerännyt Reta mahtunut finalistien joukkoon.

– Toisaalta olen helpottunut, mutta tietysti harmittaa vähän. Minun taipaleeni muodin huipulle ei ole vielä katkennut, tästä se vasta alkaa, hän julistaa.

– En ole kauhean pettynyt. Minulla on paljon hommaa, haluan päästä koulusta pois ja siirtyä toiseen kouluun, että pääsen joku päivä ulkomaille töihin ja olemaan muodin huipulla konkreettisesti. Pääsen taas tekemään kenkien parissa enemmän töitä ja todennäköisesti vaatetuksenkin saralta voi olla jotain juttua tulossa, Reta vihjaa.

Nuori suunnittelija myöntää ottaneensa riskin viimeisessä tehtävässä.

– Ymmärrän sen, että minulla oli vaikea materiaali enkä osannut sitä sillä tavalla käsitellä. Ehkä asu jäi vähän muiden varjoon, ja totta kai työn laadussa olisi paljon parantamista. Otin riskin, mutta se riski on nyt otettu ja täältä lähdetään. Ei se mikään hirveä tappio ole, hän vakuuttaa.

Retan mukaan Muodin huipulle oli mahtava kokemus.

– Tämä on rankka ala, ja kilpailuhenki jää tietysti mieleen. Mutta kokemus oli ihan mahtava, päivääkään en vaihtaisi pois.

Ketä Reta veikkaa voittajaksi? Katso videohaastattelu!

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla huomenna kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja