Kanye Westiin yhdistetty YouTube-tähti Jeffree Star kommentoi suhdehuhuja: "Miten me päädyimme tähän tilanteeseen?"

Kuuluisa YouTube-tähti Jeffree Star kommentoi vihdoin erikoisia suhdehuhuja. Mies kieltää olevansa suhteessa räppäri Kanye Westin kanssa, joka on eromassa vaimostaan Kim Kardashianista.

Nuorten suosimassa TikTok-palvelussa alkoi leviämään huhu, jonka mukaan meikkiguru Jeffree Star olisi suhteessa Kanye Westin kanssa, joka on eroamassa vaimostaan Kim Kardashianista. Huhut saivat lisää vettä myllyyn, kun Star vihjaili Twitterissä olevansa valmis sunnuntaiseen jumalanpalvelukseen, joita West tunnetusti järjestää.

Nyt tähti oikaisee huhuja uusimmalla YouTube-videollaan. Hän julkaisi videon, jossa hän selittää tilanteen olevan naurettava.

– Heräsin aamulla ja puhelimeni oli räjähtämäisillään. Olin ihan ihmeissäni, että mikä skandaali on tänään. Minulla ei oikeasti ollut mitään tietoa tästä. Asun täällä upeassa osavaltiossa ja rakastan sitä, mies kertoo.

Pian mies oikaisee huhut kertomalla, ettei ole ollut sängyssä räppärin kanssa.

– Olen sinkku. En harrasta seksiä kenenkään kanssa. Tykkään todella pitkistä miehistä. Minä ja Kanye emme ole koskaan hengailleet. Tämä koko juttu on todella hauska, tubettaja kertoo videolla.

Mies alkaa tutkimaan ”todisteita”, josta huhut ovat lähteneet liikkeelle.

– Miten me päädyimme tähän tilanteeseen? Miten se olisi edes keksitty? Ai, koska molemmat asutaan samassa osavaltiossa, mies naurahtaa.

Alun perin huhun laittoi liikkeelle TikTok-käyttäjä @realavalouiise, joka väitti joka väitti Kanyen olevan suhteessa tunnetun kauneusgurun kanssa. Samaan aikaan yhdysvaltalaismediat alkoivat kirjoittamaan Kanyen ja Kimin erosta, joten ajoitus oli myös täydellinen huhun saamiseksi liikkeelle.

Lähde: E News.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja