Mummi valitsi paikkansa huvittavalla tavalla väärin perheen tulevan vauvan sukupuolen paljastusjuhlassa – katso, miten kävi!

Perheen isoäiti joutui ikävästi tulilinjalle vauvan sukupuolen paljastavissa juhlissa.

Englantilaisperheen tulevan vauvan sukupuolen paljastusjuhla sai yllättävän käänteen, kun perheen mummi sai kirjaimellisesti päällensä kasan pinkkiä glittertomua.

– Tämä on meidän kolmas vauvamme ja ensimmäinen sukupuolen paljastusjuhla. On selvää, että vauvamme sukupuoli tuli kaikille harvinaisen selväksi, perhe kertoo tapahtumista.

Vauvojen sukupuolen paljastusjuhlissa on normaalisti tapana paljastaa pian syntyvän vauvan sukupuoli. Punaisen värin ajatellaan symboloivan tyttöä ja sinisen poikaa.

Sukupuolen paljastus on juhlien pääasia, ja siihen yleensä liittyy jonkinlainen ohjelmanumero. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten kakun sisältä tai ilmapalloista paljastuvat värit, mutta jotkut ovat menneet yhä pidemmälle tehdäkseen vaikutuksen vieraisiin.

Artikkelin yllä olevassa videossa esiintyvä perhe oli päättänyt, että tulevan perheenlisäyksen sukupuoli paljastuu, kun perheen poika potkaisee jalkapalloa, joka oli täytetty pinkillä glittertomulla. Valitettavasti juhlaa sivusta penkiltä seurannut mummi joutui ikävästi paljastuksen tulilinjalle.

Voit katsoa yllä olevalta videolta tarkemmin, mitä perheen vauvajuhlissa mummille oikein kävi.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat