Odottava äiti paljasti vauvansa sukupuolen pieraisemalla – videolla miljoonayleisö: "Tuo on jo kehonhallintaa"

Vanhemmat keksivät yhä luovempia tapoja paljastaa maailmalle odottamansa vauvan sukupuolen. Yhdysvaltalainen koomikko käytti paljastuksessa hyväksi takapuoltaan.

Paige Ginn -nimellä esiintyvä kalifornialainen Instagram-tähti on paljastanut sosiaalisessa mediassa vauvansa sukupuolen tavoilleen ominaisesti. Nainen on tunnettu hurtista huumoristaan. Monesti Paige leikittelee pieruhuumorilla.

Videoillaan Paige Ginn osoittaa olevansa kyvykäs piereskelijä. Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Huumorintajun kanssa linjassa on myös Paigen tapa paljastaa vauvansa sukupuoli. Instagramissa ja Facebookissa jakamallaan videolla odottava äiti makaa lattialla vaaleanpunaisten ja sinisten ilmapallojen vieressä vain valkoinen paita päällään.

Pinnistävän ilmeen jälkeen Paigen paljaasta takapuolesta tussahtaa vauvan sukupuolen paljastava merkki: sininen pöllähdys.

Huoneessa olevat kolme naista hurraavat riemuissaan uutisille poikavauvasta – vaikka todennäköisesti he tiesivät jo asiasta. Videon alussa nimittäin voi nähdä Paigen takapuolen päälle ripotellun sinisen pulverin. 

”Olet legenda”

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on tähän mennessä katsottu Paige Ginnin somesivuilla miljoonia kertoja. Ihmiset ovat innoissaan varsin persoonallisesta vauvan sukupuolen paljastuksesta.

– Kirjaimellisesti paras asia, jonka olen nähnyt somessa pitkään aikaan, toinen eräs Instagram-käyttäjä kommentoi.

– Kykysi hallita kankkujasi ja sitä, mitä niiden välistä pääsee ulos, on ennennäkemätöntä. Tuo on jo kehonhallintaa. Pystyä työntämään ulos tarpeeksi ilmaa luodakseen pulverituprahduksen. Olet legenda, toinen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat