Mainos

Mukava on usein liian väljä! Sormikikka paljastaa, ovatko rintaliivisi oikeaa kokoa

Rintaliivien ostaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Suurin osa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä, tyypillisesti liian isoja. 

Suurin osa naisista valitsee kaupassa kerta toisensa jälkeen liian suuret rintaliivit. Tyypillisin syy tähän löytyy mukavuudenhalusta, sillä oikeankokoisten rintaliivien pitää tuntua napakoilta.

Ranskalaisen alusvaatemerkki Chantellenin työntekijä Nicole Kivitizin neuvojen mukaan rintaliivien sopivuus on mahdollisuus selvittää helpolla kikalla. Kun valitset oikean koon, rintasi ja selkäsi kiittävät. 

Ympärysmitta on kuppikokoa tärkeämpi

Naisen mukaa rintaliivejä sovittaessa liivit tulisi kiinnittää aina ensimmäiseen hakaseen. Rintaliivit ovat ympärysmitaltaan sopivat silloin, kun kaksi sormea mahtuu juuri ja juuri rintaliiviesi alareunan alle.

Liivien pitää siis tuntua tiukoilta. Jos ne tuntuvat väljiltä tai todella mukavilta, olet todennäköisesti valinnut väärän koon. Tämä neuvo on erityisen tärkeä siksi, että 80 prosenttia rintaliivien tuesta on kiinni ympärysmitasta.

– Useimmat naiset ovat todellisuudessa pienempiä kuin mitä he luulevat, Kivitz toteaa.

Rintaliivit tulisi kiinnittää ensimmäiseen hakaseen, sillä se pidentää liivien käyttöikää. Liivit venyvät käytössä, jolloin voit ajan myötä siirtyä kiinnittämään liivisi toiseen ja lopulta kolmanteen hakaseen.

Jos rintaliivisi on kiinnitetty kolmanteen hakaseen ja silti kaksi sormea mahtuu liivien alaosan alle, rintaliivit on aika vaihtaa uusiin.

Poimi videolta vinkit rintaliiviostoksille. 


Lähde: Insider

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.