Mainos

"Muistuttaa sisustuslehtien trendimattoja" – kulttisuosioon nousseella takilla on tuhansia Instagram-seuraajia, uskoisitko?

"Kulttitakin" tittelin saanut vaate on palannut.

Lontoolainen Alice Frances huomasi vuonna 2016, että erästä Zaran sinivalkoista takkia näkyi katukuvassa yhä useammin. Hän perusti takille Instagram-tilin, jolla on jo tuhansia seuraajia. Tilin nimi on That coat, suomeksi siis Se takki.

Pian ihmiset intoutuivat esittelemään omia takkejaan. #thatcoat-hashtagia on käytetty jo tuhansia kertoja. Takki nousi somehitiksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nyt ”kulttitakin” tittelin saanut vaate on palannut. Ilmeisesti Zara haistoi tienausmahdollisuuden ja toi 70 punnan takin kauppoihin punaisena versiona. Takin Instagram-tilillä ihmiset haikailevat jo ohjeita siitä, minkä kokoisena takkia myydään. Kuvia takista jakava Emily toteaa, ettei koskaan uskonutkaan takin olevan ”vain yhden hitin ihme”.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä.

Se, miksi takki tarkalleen ottaen on suosittu, on edelleen hämärän peitossa. Syy lienee sekä kuosissa että mallissa. Teen Vogue -lehti suitsutti takkia ylisanoin ja kuvasi istuvuutta "ultraimartelevaksi" ja värimaailmaa suorastaan "magneettiseksi".

Hieno vai hirvitys? Kysyimme naisilta, mitä mieltä he ovat takista!

"Näyttää aika perustakilta! Huomaamaton ja siksi varmaan yhdisteltävissä monenlaiseen asuun. Kuvio ei oikein ole omaan mieleen, tulee vähän mummovibat, mutta yksivärisenä varmasti menisi."

"Ihan järkyttävä. En tykkää mallista, kuviosta enkä varsinkaan noista koristehapsuista. En ymmärrä, miksi tämä on niin sanotusti 'parasta ikinä'."

"Takki näyttää kevyeltä ja mukavalta kevättakilta. Kuosi on raikas, mutta aika tavallinen, ja muistuttaa sisustuslehtien trendimattoja. Ei arvaisi, että kyseessä on "hittitakki"."

"Takki on todella ihana, haluan itsellenikin! Tosi kiva kuvio!"​​​​​​​

"Jos näkisin takin henkarissa, en katsoisi toiste, mutta noiden naisten päällä se näyttää kyllä hyvältä!"

Äänestys

Onko takki mielestäsi hieno?

Kyllä

Ei

Onko takki mielestäsi hieno?

Kyllä 58%

Ei 42%

58%
42%

***

2:36

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.