Muistilista: Parhaat vinkit unohtumattomiin juhliin

Viikonvaihteessa juhlitaan kesän alkua ja valmistujaisia. Makuja.fi:stä löydät paljon hyviä vinkkejä unohtumattomien juhlien järjestämiseen.

2. Hellapoliisi: Näin järjestät kevään upeimmat juhlat.Miten juhlat kannattaa suunnitella ja mihin kannattaa panostaa? Suosittu Hellapoliisi-blogisti neuvoo, miten saat juhlistasi ikimuistoiset.

3.Asiantuntija opastaa: Kahvit, kakut ja piirakat – näin mitoitat tarjoilut nappiin. Paljonko herkkuja on varattava kahvipöytään? Maa- ja kotitalousnaisten annosteluvinkeillä kutsuvieraat eivät jää nuolemaan näppejään.

4. Hyödynnä viikonlopun juhlaleivonnat tässä kisassa:

5.Juhlatarjoilut hoituvat helpommin tällä pienellä päätöksellä:Helpota kevään valmistujaisjuhlien leivontaurakkaa ja valmista tarjottavat niin, että ne sopivat ihan kaikille – myös erityisruokavaliota noudattaville juhlavieraille. Valitse laktoosittomia vaihtoehtoja, ja muista myös gluteenittomat tarjottavat sekä kasvisvaihtoehdot.

6.Ylioppilasjuhlien kattaus: Kiinnitä huomio yksityiskohtiin. Pian juhlitaan kevään ylioppilaita ja muita koulunsa päättäviä. Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttu suunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä antoi vinkkinsä kakkupöydän kattaukseen.

8. Hans Välimäen tärpit kevään juhliin: Keittiömestari Hans Välimäki armahtaisi valmistujaisjuhlien järjestäjiä minimoimalla tarjoilua, ja vinkkaa, että perinteinen kermakakku ja lusikkaleivät ovat myös pikkuhiljaa väistymässä kahvipöydän tarjoiluvadeilta.

9.

10.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja