Muistilista: Parhaat vinkit unohtumattomiin juhliin

Viikonvaihteessa juhlitaan kesän alkua ja valmistujaisia. Makuja.fi:stä löydät paljon hyviä vinkkejä unohtumattomien juhlien järjestämiseen.

2. Hellapoliisi: Näin järjestät kevään upeimmat juhlat.Miten juhlat kannattaa suunnitella ja mihin kannattaa panostaa? Suosittu Hellapoliisi-blogisti neuvoo, miten saat juhlistasi ikimuistoiset.

3.Asiantuntija opastaa: Kahvit, kakut ja piirakat – näin mitoitat tarjoilut nappiin. Paljonko herkkuja on varattava kahvipöytään? Maa- ja kotitalousnaisten annosteluvinkeillä kutsuvieraat eivät jää nuolemaan näppejään.

4. Hyödynnä viikonlopun juhlaleivonnat tässä kisassa:

5.Juhlatarjoilut hoituvat helpommin tällä pienellä päätöksellä:Helpota kevään valmistujaisjuhlien leivontaurakkaa ja valmista tarjottavat niin, että ne sopivat ihan kaikille – myös erityisruokavaliota noudattaville juhlavieraille. Valitse laktoosittomia vaihtoehtoja, ja muista myös gluteenittomat tarjottavat sekä kasvisvaihtoehdot.

6.Ylioppilasjuhlien kattaus: Kiinnitä huomio yksityiskohtiin. Pian juhlitaan kevään ylioppilaita ja muita koulunsa päättäviä. Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttu suunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä antoi vinkkinsä kakkupöydän kattaukseen.

8. Hans Välimäen tärpit kevään juhliin: Keittiömestari Hans Välimäki armahtaisi valmistujaisjuhlien järjestäjiä minimoimalla tarjoilua, ja vinkkaa, että perinteinen kermakakku ja lusikkaleivät ovat myös pikkuhiljaa väistymässä kahvipöydän tarjoiluvadeilta.

9.

10.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja