Muistatko vielä tämän avioparin? Drew Barrymore tapasi eksänsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen

Ex-aviopari tapasi ensimmäistä kertaa vuosikymmenten jälkeen ja muisteli menneitä.

Näyttelijä Drew Barrymore tapasi ex-aviomiehensä, koomikko Tom Greenin ensimmäistä kertaa liki 20 vuoteen, kertoo News.com.au -sivusto.

2000-luvun alusta tuttu pari kohtasi Barrymoren juontamassa keskusteluohjelmassa, The Barrymore Showssa, johon Green saapui vieraaksi.

Barrymore muistetaan elokuvista, kuten E.T. the Extra-Terrestrial, Scream ja Charlie's Angels. Green tunnetaan ensisijaisesti koomikkona ja tv-juontajana sekä rooleistaan "törkykomedioissa", kuten Roadtrip-elokuvassa. Greenillä oli rooli myös Charlien enkelit- elokuvassa, missä pariskunta tapasi.

Huolimatta siitä, etteivät ex-rakastavaiset olleet nähneet toisiaan vuosiin, välit olivat edelleen lämpimät, kun he muistelivat muun muassa häämatkaansa Irlannissa.

"Kauhistuttavan hetken keskellä oli pieni valo ja se olit sinä"

Barrymore muisteli ohjelmassa ajoretkeä, jonka he olivat tehneet Greenin kanssa Irlannissa ja päätyneet patikoimaan vuorenrinnettä useita tunteja.

– Se oli mukava reissu, Green totesi.

– Se oli yksi elämäni parhaista matkoista, Barrymore komppasi.

Green muistutti Barrymorea, että reissu oli oikeastaan heidän häämatkansa.

– Se todella oli häämatkamme, ja hyvä sellainen, Barrymore paljasti naureskelevalle yleisölle.

Ex-pariskunta päätyi muistelemaan myös Beverly Hillsissä sijainneen kotinsa tuhoutumista tulipalossa vuonna 2001, vain pari kuukautta parin avioitumisen jälkeen. Barrymore ja Green olivat naimisissa heinäkuusta 2001 lokakuuhun 2002.

– Me seisoimme mäen päällä, talo oli alhaalla kanjonissa ja katselin, kuinka matkapuhelinpylväät räjähtelivät, Barrymore muistelee.

Täysin shokissa paloa seurannut nainen kertoo, että Green nojautui hymisemään hänen korvaansa Entertainment Tonight -tunnusta.

– Se sai minut nauramaan. Sillä hetkellä, kun kaikki oli niin pimeää, pelottavaa ja hämmentävää, sinä kevensit tunnelmaa minulle. En ikinä unohda sitä. Kauhistuttavan hetken keskellä oli pieni valo ja se olit sinä, joka sai minut hihittämään. Meillä oli paljon hulluja seikkailuja, Barrymore muistelee.

Iloinen jälleennäkeminen

Barrymoren keskusteluohjelman juontajapari Ross Mathews kysyi haastattelun päätteeksi Barrymorelta ja Greeniltä, miltä tuntui nähdä jälleen vuosien jälkeen.

– Se on vähän kuin "kehon ulkopuolinen kokemus", Green pohtii ja toteaa sitten Barrymorelle, että on erittäin mukavaa nähdä hänet, vaikka se tuntuukin oudolta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Green tarkensi vielä, että oudolta hyvällä tapaa. Tapaaminen keskusteluojelmassa vei paineita pois.

– Noh, minä kunnioitan ja rakastan sinua, Barrymore kertoo Greenille.

– Minäkin rakastan sinua, Green vastaa.

Green ei ole mennyt uudelleen naimisiin erottuaan Barrymoren kanssa eikä ole ainakaan julkisesti parisuhteessa.

Barrymore oli naimisissa 2012-2016 Will Kopelmanin kanssa ja ex-pari jakaa kahden tyttärensä yhteishuoltajuuden. Tällä hetkellä Barrymore ei ole ainakaan julkisesti parisuhteessa.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat