Muistatko vielä? Melania Trumpin häpeilemättömän jäätävä ilme Ivanka Trumpin kävellessä ohi räjäytti internetin

0:16
Jäätävä ilme! Katso kertakaikkisen hämmentävä kohtaaminen Melanian ja Ivankan välillä yläpuolelta.

Melania Trump on ollut kohujen keskellä tänä vuonna.

Presidentti Donald Trumpin vaimo Melania Trump joutui kohun keskelle elokuun lopussa Yhdysvaltojen republikaanien puoluekokouksessa. Paikalla oli presidentin läheisiä, kuten esimerkiksi hänen tyttärensä.

Tilaisuudessa suurimman huomion keräsi kuitenkin hetki, joka tallentui kameroihin ja levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Kyseessä oli Melania Trumpin jäätävä ilme sen jälkeen, kun hänen tytärpuolensa Ivanka Trump oli kävellyt hänen ohitseen tilaisuuden lavalla. Kummallisen hetken näet yllä olevasta videosta. 

Lavalla nähtiin Ivanka Trumpin kävelevän Melania Trumpin ohi, joka tervehti tätä leveällä ja lämpimällä hymyllä. Ivanka Trumpin ohitettua ensimmäisen naisen tämän ilme kuitenkin muuttui täysin ja kamerat ikuistivat tämän tympeän ilmeen, jonka merkitystä on arveltu kiivaasti. 

– Nähdäkseni Melania ja Ivanka tulevat toimeen oikein hyvin, eräs kommentoija on pohtinut asiaa Twitterissä sarkastiseen sävyyn. 

Melania Trumpin äkkinäinen ilmeen muutos on kerännyt miljoonia katselukertoja sosiaalisessa mediassa muun muassa Twitterissä ja sitä on jaettu myös eteenpäin runsaasti. Useat ovat pohtineet, ovatko Melania ja Ivanka Trumpin välit niin jäätävät, kuin mitä video antaa olettaa. Kaksikon välillä on huhuttu olevan melko tulista vihanpitoa puolin ja toisin. Ivanka Trumpin äiti on Donald Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana Trump.

Presidentti Donald Trumpin kausi lähestyy päätöstään. Uutiskanava CNN:n lähteen mukaan kohujen täyteinen kausi ja sitä seurannut tiukka vaalitaisto ovat olleet uuvuttavaa aikaa ensimmäiselle naiselle.

Julkisesti Melania Trump on tukenut miestään, jolla on ollut vaikeuksia hyväksyä Joe Bidenin vaalivoitto, mutta CNN:n lähteet kertovat, että ensimmäinen nainen odottaa jo sitä, että saa karistaa Valkoisen talon tomut jaloistaan.

Lähteet kertovat, että Melania Trump on alkanut jo selvittää, millainen budjetti hänellä on käytettävissään presidenttikauden jälkeistä elämäänsä varten. Hänen kerrotaan myös alkaneen jo valmistella sitä, mitkä tavarat päätyvät varastoon ja mitkä Trumpien New Yorkissa sijaitsevaan kotiin.

– Hän tahtoo vain päästä kotiin, sanoo CNN:n sisäpiirilähde.

Kun lähteeltä kysyttiin ensimmäisen naisen ajatuksia siitä, että hänen aviomiehensä asettuisi ehdolle myös vuoden 2024 vaaleissa, oli vastaus paljonpuhuva.

– Se ei välttämättä päättyisi hyvin.

Lähde: NDTV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja