Muistatko vielä Kardashianien julkisuudesta vetäytyneen Rob-veljen? Palasi muuttuneena parrasvaloihin: "Mikä komistus!"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Tiesistkö nämä kahdeksan faktaa Kardashianeista?

Julkisuudesta ja Keeping up with the Kardashians -sarjasta vetäytynyt Rob Kardashian palasi muuttuneena parrasvaloihin sisarensa syntymäpäiväjuhlissa.

Kardashianin sisarukset ovat jatkuvasti otsikoissa, mutta vielä perheestä kertovan Keeping up with the Kardashians -sarjan ensimmäisillä kausilla tiiviisti mukana ollutta velipoikaa Rob Kardashiania ei juuri ole viime vuosina nähty julkisuudessa.

Rob on vuosien mittaan kipuillut painonsa kanssa, ja lisäksi harmia ovat tuoneet Dream-tyttäreeseen liittyvät huoltajuuskiistat ex-puoliso Blac Chynan kanssa.

Viikonloppuna Rob kuitenkin palasi yllättäen parrasvaloihin, kun isosisko Khloé Kardashian juhli syntymäpäiviään näyttävään tyyliin. Juhlien jälkeen miehen Instagram-tilille ilmestyi pitkästä aikaa kuvia Robista itsestään. 

Tarkkasilmäisimmät havaitsivat, että Rob vaikuttaa kuvissa hoikistuneen selvästi, kun hän poseeraa isosiskonsa Kourtneyn, tämän ex-puolison Scott Disickin sekä Khloén ex-puolison Tristan Thompsonin seurassa. Lisäksi hänen kasvoillaan on leveä hymy vaikeiden vuosien jälkeen.

Fanit ilahtuivat vilpittömästi tuoreista otoksista.

– Näytät upealta. Juuri tämänkaltaista positiivisuutta tarvitaan!

– Hienoa Rob! Ihanaa nähdä sinut onnellisena!

– Mikä komistus!

Kardashianin muuttuneesta olemuksesta uutisoi muun muassa brittilehti Mirror. Lehden mukaan muuttuneen olemuksen taustalla on muun muassa isyys.

– Rob on tehnyt valtavan paljon kävelylenkkejä ja hän on hyvin aktiivinen vanhempi, lähteet taustoittavat.

– Myös hänen mielenterveytensä on hyvällä tolalla. Kaikki nämä asiat ovat kantaneet hedelmää ja hänen kuntonsa on kohentunut ja vartalonsa muuttunut, jatkaa lähde, jonka mukaan 3-vuotiaalla Dream-tyttärellä on valtavan positiivinen vaikutus Kardashianin mielialaan.

Kardashian on ilmaissut myös pari vuotta sitten perheestä kertovassa sarjassa, kuinka koville painon nouseminen on ottanut. Sarjan alettua vuonna 2007 hän oli vielä hyvin urheilullinen.

– Olen surullinen. En tahdo edes istua alas, koska olen niin lihava. En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä, hän kuvaili tuntojaan vuonna 2018 kuvatussa kohtauksessa perheelleen.

Lue myös:

    Uusimmat