Khloé Kardashian vaihtoi jälleen hiustyyliään – juhli näyttävänä syntymäpäiviään lantioon asti ulottuvissa kutreissaan

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Tiesitkö nämä kahdeksan faktaa Kardashianeiden sisaruksista?

Khloé Kardasian on vaihtanut viime aikoina hiusväristä toiseen. 

Kardashian-klaanin keskimmäinen Khloé Kardashian täytti lauantaina 36 vuotta. Khloén ulkonäkö on muuttunut huimasti viime aikoina. Nyt hän muutti hiusvärinsä vaaleasta takaisin tummaan. Hän esitteli uuden tyylinsä syntymäpäiviensä yhteydessä. 

Khloé oli pukenut merkkipäiviensä kunniaksi päällensä läpinäkyvän ja kimaltelevan minimekon. Lantioon asti ulottuvat, tummanruskeat hiukset korostavat mekon väriä.

– Synttärihohtoa. Ps. Rakastan ruskeita hiuksiani. En olisi voinut uskoa sanovani tätä, mutta vaikka blondeilla hiuksilla on ykköspaikka sydämessäni, mutta ruskeat hiukset antavat nyt tällä hetkellä minulle jotain uutta. 

Khloén synttärityyli kerää ihastusta sosiaalisessa mediassa. 

– Niin kaunis, eräs seuraaja ihastelee. 

– Omg tämä hiusväri pukee sinua,  somessa ihastellaan. 

Ei ole kauaa aikaa siitä, kun Khloé vaihtoi viimeksi hiustyyliään. Hän värjäsi kaikessa hiljaisuudessa hiuksensa vaaleanruskeiksi ja esitteli sen faneilleen toukokuun lopussa. Muuttuneen tyylin lisäksi sosiaaliseen mediaan julkaistussa kuvassa ihmetytti myös Khloén muuttunut ulkonäkö. Kuvassa esimerkiksi kasvot ja nenä näyttävät kaventuneen melkoisesti ja myös iho näyttää hyvin tasaiselta.

Khloén muuttuneeseen ulkonäköön antoi tuolloin kommenttinsa myös plastiikkakirurgi, joka kertoi, että muutos on seurausta leikkauksista, pistoshoidoista, painonpudotuksesta, meikistä sekä kuvissa käytettävistä filttereistä ja valaistuksesta. Tähti on kertonut itse laihtuneensa synnytyksen jälkeen 27 kiloa.

Plastiikkakirurgilla on myös tiukka mielipide siitä, mitä operaatioista seuraa.

– Kaikki alkavat näyttää samalta, Claire McGuinnes totesi 3pm Pick-Up -radio-ohjelmassa viitaten myös muuhun Kardashianin perheeseen sekä miljooniin ihmisiin, jotka jäljittelevät heitä.

Lue myös:

    Uusimmat