Muistatko vielä Far Outin voittajat Tatun ja Eekan? Miehet paljastavat: "Meillä ei ollut mitään hajua, mitä me tehdään"

5:03
Videolla Tatu ja Eeka muistelevat matkaansa Far Out -ohjelmassa.

Vuosina 2001–2002 MTV3-kanavalla esitetty matkailuaiheinen kilpailuohjelma Far Out oli jättimenestys. Nyt ohjelman voittajat Tatu ja Eeka pääsevät muistelemaan ohjelman tekoa. 

Pöllötöllö on ohjelma, joka penkoo ja näyttää Maikkarin arkiston parhaat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan, että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa.

Kaikkea tätä MTV:n historiaa kanssasi muistelee Maikkarin nykyiset uutisten ja viihteen tekijät.

Pöllötöllön toisessa jaksossa Tatu Ferchen ja Eeka Mäkynen pääsevät tai joutuvat katsomaan tähdittämäänsä Far Out -jaksoa. 

Ohjelman ideana oli lähettää kaksi paria eri puolille maailmaa suorittamaan annettua tehtävää. Tehtävästään kilpakumppanukset kuvasivat videon, joka esitettiin yleisön iloksi ohjelmassa. Yleisö sai äänestää suosikkipariaan, ja voittajakaksikon matka jatkui häviäjien joutuessa palaamaan maitojunalla kotiin.

Tatun ja Eekan räävitön tyyli ja huumori purivat katsojakuntaan, ja niinpä pojat päätyivät kiertämään maailmaa koko tuotantokauden ajan.

– Meillä ei ollut mitään hajua, mitä tehtiin, kaksikko naureskelee tempauksilleen. 

– Vain vähän hikosi kainalot, Tatu toteaa muisteloiden jälkeen.

Tatu teki matkalla diilin, että jos he ovat vielä loppumetrillä mukana ohjelmassa ottaa hän "kolmanteen nänniinsä" eli mahassaan olevaan luomeen samanlaisen tatuoinnin, mikä Eekalla on napansa ympärillä. 

Videolla Tatu näyttää lopputuloksen, joka koristaa yhä hänen mahaansa. Katso video!

Pöllötöllö sunnuntaina klo 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja