Mainos

Muistatko videon Lamborghinin päällä hyppineestä miehestä? Tästä tilanne sai alkunsa

Kerroimme viime viikolla San Franciscossa sattuneesta tapauksesta, jossa Lamborghinin päällä hyppinyt mies oli äärimmäisen lähellä joutua pahoinpidellyksi.

Nyt punaisen Lamborghini Aventador SV:n omistaja, mies nimeltä Mike Bowen on kertonut tapauksen taustoista – siitä, mitä ei videolla nähty.

Hän kertoi Eyes on Fair Oaksin YouTube-kanavalla julkaistussa haastattelussa, että tilanne sai alkunsa, kun videolla auton päälle loikkaava mies oli potkaissut ruuhkassa jumittavaa Lamborghinia. Kun Bowen oli noussut ulos autostaan, oli mies heittänyt autoa kaljatölkillä.

Vasta tämän jälkeen seurasivat videolla nähdyt tapahtumat: mies hyppää superauton päälle omistajan yrittäessä saada tätä kiinni. Kun tämä yrittää hypätä auton päälle toistamiseen, tarraa omistaja tästä kiinni ja heittää maahan. Vaikka reilusti yli puolen miljoonan euron arvoisen auton omistaja heristää videolla nyrkkejään ja on vähällä lyödä, hän kuitenkin hillitsee itsensä. Haastattelussa hän kertoi, että tilanne olisi näyttänyt videolla todella pahalta, jos hän olisi lyönyt autoaan tärvellyttä miestä.

Videolla ohikulkijat käskevät Bowenia vain nousemaan autoonsa ja ajamaan pois. Hän kuitenkin kertoo haastattelussa, että Aventadoriin nouseminen, tai lähinnä laskeutuminen, auton käynnistäminen ja paikalta pois ajaminen ei olisi tapahtunut kovin nopeasti. Hän oli huolissaan, että vandaali ehtisi aiheuttaa autolle vielä enemmän vahinkoa, jos hän yrittäisi poistua paikalta.

Autoa kolhinut mies pidätettiin, mutta tämän asianajajan onnistui hankkia mies pian vapaaksi, sillä tällä ei ollut lainkaan rahaa tai työtä, eikä näin ollen olisi pystynyt maksamaan minkäänlaisia korvauksia.

Lähde: Eyes on Fair Oaks

***

1:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.