Muistatko tuhman ”seksitanssin”? Kuuma hitti viettää kolmekymppisiään – yhtyeellä jymy-yllätys ja terveisiä kylmään pohjoiseen

Vuoden 1989 kesähitti oli ranskalais-brasilialaisen Kaoma-yhtyeen Lambada-kappale, jonka tahdissa tanssittiin pakaroita vilautellen.

Keinuttava rytmi siivittää videolla naisten lyhyet helmat pyörien korkeuksiin. Lantiot kieppuvat kiivaasti toisiinsa liimaantuneina.

Lambada-kappale hullaannutti maailman vuonna 1989. Tuolloin laulajista, muusikoista ja tanssijoista koostuvan yhtyeen tanssikappale oli vuoden parhaiten myyty single. Lambadasta saatiin myös suomalaisversio, jonka lauloi Anna Hanski.

Monien tunnistamaa biisiä onkin varioitu runsaasti vuosikymmenten aikana, viimeksi Jennifer Lopezin ja Pitbullin toimesta kappaleessa On the Floor vuonna 2011.

– Hyvä musiikki virkoaa uudelleen silloin tällöin, sanoi yhdysvaltalaisen WMGE-radiokanavan ohjelmapäällikkö Rogelio AlfonsoReuters-uutistoimistolle vuonna 2011.

Videolla Kaoman kesähitti vuosimallia 1989. Artikkeli jatkuu videon alla.


Maailmankiertua pyöreiden vuosien kunniaksi 

Kaoman kesähitille ei koskaan kuulunut jatkoa. Nyt vuonna 2019 yhtyeen Lambada-kappale täyttää 30 vuotta. Sen kunniaksi viisihenkiseksi kutistunut yhtye aikoo tehdä maailmankiertueen ja hurmata parkettien partaveitset.


Jos päivitys ei näy, voit avata sen

.

Yhtye kertoo paluustaan Facebook-sivuillaan. Siellä myös Suomi saa suitsutusta johtuen Helsingin Sanomien Kaomasta ja Lambadasta kirjoittamasta artikkelista.

– Kaoma rakastaa Suomea ja Suomi rakastaa Kaomaa!!!

Kenties tämä kielii siitä, että yhtye aikoo kiertueellaan käydä tanssittamassa myös suomalaisyleisöä?

Muistatko Lambada-hitin? Kerro kokemuksistasi vastaamalla alla oleviin kysymyksiin!


Lue myös:

    Uusimmat