Muistatko tämän nerokkaan niksin? Yhdistää jääkaapin ja viinitonkan: "Ratkaisi kaikki ongelmat, joita minulla on ikinä ollut"

Englantilaisnaisen nerokas jääkaappikikka on kerännyt runsaasti ylistystä viininystäviltä tai muuten vain kylmää alkoholia hanasta kaipaavilta.

Clare Potts on neronleimauksellaan onnistunut yhdistämään idean jääkaapin vesiautomaatista sekä suomalaisille tutusta viinitonkasta.

Nainen kertoi Mashable-sivustolle muuttaneensa juuri uuteen kotiin poikaystävänsä kanssa. Pariskunta tarvitsi ”aikuisten tavaroita”. Kuten esimerkiksi paikan viineille.

– Poikaystäväni Joe kertoi minulle, että jääkaapissamme oli viinipulloteline. Kysyin, miksemme vain pistä viiniä jääkaapin vesiautomattiin, Clare muisteli vuonna 2016.

Videolla viiniasiantuntijan vinkit samppanjan maisteluun. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

0:43

Vesi- vai viinisäiliö?

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jääkaappiin integroidun vesiautomaatin idea on täyttää säiliö vedellä, joka viilenee kylmälaitteessa. Vesisäiliöstä kylmää juomaa on mahdollista saada lasiin jääkaapin ovessa olevasta hanasta.

Kukaan ei kuitenkaan pakota täyttämään vesisäiliötä vedellä, mikäli nauttii vettä enemmän vaikkapa kylmästä viinistä. Vesisäiliössä viiniä säilyttävän on vain huomattava ottaa vesisäiliön suodatin pois.

Ei vaikuttanut veden makuun

Clare kertoi BuzzFeed News -sivustolle juoneensa poikaystävänsä kanssa vesisäiliöön kaadetun viinin ja pesseensä säiliön sen jälkeen. 

– En ole varma, miten keksintö toimisi, jos viinin jättäisi säiliöön lojumaan, Clare pohti.

Hän kertoo, ettei hetkellisesti vesisäiliössä ollut viini maistunut pahalta saati vaikuttanut veden makuun jälkikäteen.

"Maailman paras niksi"

Mediat tituleerasivat Claren keksintöä ”maailman parhaaksi niksiksi”. Claren Twitterissä jakama kuva on tähän mennessä kerännyt yli 177 000 tykkäystä ja 67 000 uudelleentwiittausta.

”Tämä on puhdasta neroutta.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tämä ratkaisi kaikki ongelmat, joita minulla on ikinä ollut.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Toivottavasti minusta tulee isona sinä. Olen 39." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja