MTV3:n ensi vuoden sketsitapaus on arvoitus tekijöillekin - katso video

MTV3:lla ensi vuoden alussa alkava sketsisarja Putous on hämärä projekti vielä tekijöillekin, sillä näyttelijöiden tulisi yllättyä jokaisesta uudesta käänteestä.

MTV3:lla alkaa ensi vuoden alussa sketsiuutuus, joka on jotain aivan uudenlaista televisioviihdettä. Puolentoista tunnin mittaisessa suorassa lähetyksessä näyttelijät kilpailevat keskenään, yleisö saa osallistua tekstiviestiäänestyksellä ohjelman käänteisiin ja iso osa ohjelman kulusta on yllätys näyttelijöillekin.

Ohjelmassa tullaan näkemään ainakin Kari "Hissu" Hietalahti, Jukka Rasila, Elina Knihtilä, Pirjo Lonka ja Krista Kosonen. Lisäksi mukana on myös aloittelevia nuoria näyttelijöitä. Illan juontaa Jaakko Saariluoma.

– Meillä on erilaisia hahmokilpailuja, joissa ihmiset saavat äänestämällä vaikuttaa ohjelman jatkoon. Erilaiset tilanteet tulevat näyttelijöille yllätyksenä, sillä tarkoituksena on improvisoida. Äänestyksen hävinnyt näyttelijä saattaa myös joutua kärsimään rangaistuksen, ohjelmaa käsikirjoittava Jani Volanen valottaa.

Konkarinäyttelijä Hissu Hietalahden ei kauaa tarvitse miettiä, mikä olisi hänelle pahin mahdollinen rangaistus.

– Olisi kamalaa, jos joutuisi vetämään stand upia. Arvostan stand up -koomikkoja, mutta itselleni se olisi hirveä paikka, Hietalahti sanoo.

Putouksessa äänestetään hahmoja ulos kilpailusta ja ajoittain juoni tuo mieleen Big Brotherin. Elina Knihtilän mukaan varjo-BB:stä ei kuitenkaan ole kyse.

– Me sentään pääsemme välissä kotiin. Ehkä tämä on vähän enemmän kuin sketsien Idols, Knihtilä vertaa.

Viihdeuutiset pistäytyi Putous-ohjelman pressitilaisuudessa.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja