Mainos

MTV3.fi Live – kaikki Linnan juhlista suorana nettilähetyksenä

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Presidentinlinnassa illalla. Voit seurata juhlavastaanottoa suorana lähetyksenä MTV3.fin sivulla kello 18-21.45.

Tapaamme juhlavieraita jo siinä vaiheessa kun he saapuvat Linnaan, kuvaamme presidenttiparin kättelyn kokonaisuudessaan ja sen jälkeen haastattelemme Linnassa olevia vieraita.

Juhlien etkoilla kello 18 alkaen toimittaja Mari Karppinen haastattelee Linnan edessä muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskasta, joka on suunnitellut useita pukuja tämänkin vuoden juhlaan. Tapaamme myös elokuvatuottaja ja käsikirjoittaja Aleksi Bardyn, jonka uusinta tuotantoa on Rouva Presidentti -dokumentti Tarja Halosesta.

Myös kansanedustaja Ben Zyskowicz kertoo omat kuulumisensa Linnaan saapuessaan. Hän on yksi itsenäisyyspäiväjuhlien konkarikävijöistä, ollut Linnan juhlien vastaanotolla jo yli 30 kertaa.

Kello 19 siirrymme Linnan sisälle seuraamaan miten presidenttipari Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio isännöivät juhlaa ensimmäistä kertaa. Kutsuvieraiden sisääntulo ja kättely tapahtuvat tuttuun tapaan kahdessa vaiheessa. Suurin osa vieraista saapuu Linnaan Mariankadun puolelta.

Kättelyn päätyttyä kameramme kiertää juhlijoiden joukossa. Toimittaja Raisa Pöllänen tapaa illan kiinnostavimmat henkilöt suorassa nettilähetyksessä, ja Heini Kangasluoma raportoi illan tapahtumista nettilukijoille.

Osoitteessa mtv3.fi/linnanjuhlat voit olla mukana itsenäisyyspäivän vastaanotolla, etkoilla ja jatkoilla. Illan aikana on luvassa livelähetyksen lisäksi muun muassa pukuanalyysia, kuvagallerioita, äänestyksiä ja lukijoiden kommentteja.

MTV3.fin live-sivulla vieraita kommentoivat vaatesuunnittelija Mert Otsamo ja hiusstylisti Tom Wennerstrand. Voit osallistua keskusteluun Twitterissä hashtagilla #linnanjuhlat, tekstiviestillä (17133, 0,99€/viesti), tai lähettämällä viestin MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla.

Koostelähetys Linnan juhlista nähdään MTV3-kanavalla 7.12.2012 klo 18 alkaen. Lähetykseen poimitaan illan huippuhetket, upeimmat vieraat ja kiinnostavimmat keskustelut. Lähetyksen juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Keijo Leppänen.

Myös Radio Nova seuraa Linnan juhlia illan lähetyksessä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.