Mainos

MTV Uutisten lukijoilta täystyrmäys postin kaavailemille ruokalähetyksille – "Saattaa pihvit kävellä itsekseen"

Postin suunnitelma avata pakettiautomaattiverkosto ruoan verkkokaupan jakelukanavaksi ei saa MTV Uutisten lukijoilta innostunutta vastaanottoa.

Posti kertoi aiemmin tänään varautuvansa verkkokaupan myötä lisääntyvään pakettien jakeluun avaamalla tuhat uutta pakettiautomaattia viimeistään ensi vuoden aikana. Samalla automaatit olisi postin mukaan määrä avata ruoan verkkokaupan toimituksille.

Aiheen kirvoittamien some-kommenttien perusteella MTV Uutisten lukijat suhtautuvat ajatukseen pakettiautomaatteihin toimitettavista elintarvikkeista varauksella. Koostimme artikkeliin parhaat palat MTV Uutisten Facebook-sivulla käydystä keskustelusta.

Suuressa osassa suunnitelma tyrmätään postin toimitusten hitauteen vedoten:

Ei kyllä tulis ekana mieleen tilata tuoreruokaa tällä firmalla toimitettuna, Facebookissa päivitellään.

Kunhan se posti kulkis. Jättäis nää turhat vouhotukset pois! Paketteja ja kirjeitä katoaa. Tai lääkärinaika kirjeitse tulee pari viikkoa liian myöhään. Ei hyvä.

– Vois kuolla nälkään, ennenkö ruoka perillä.

Kuhan nyt onnistuisivat edes saamaan nykyiset paketit kulkemaan perille saakka ilman häviämisiä, viivästymisiä ja vaurioitumisia, eräs lukija kirjoittaa.

Panostaisivat ensin nopeuteen joka on nykyään aivan naurettavaa ja vasta sitten laajentaisivat toimintaansa, toinen sanoo.

Saattaa pihvit kävellä itsekseen, jos posti jakaa ruokaakin. Jos uutisiin on uskominen, että lähetyksiä katoaa ennätyksellisesti, kirjoittaa kolmas viitaten Savon Sanomien eiliseen uutiseen, jonka mukaan postin kadottamien pakettien lukumäärä on viime vuosina noussut.

Lehden mukaan vuonna 2016 yli 400 postilähetystä jäi kateisiin, kun vuonna 2012 kadonneita paketteja oli yli sata vähemmän. Pakettien kokonaismäärä ei ole kasvanut aikavälillä samassa suhteessa.

Pakettien kokonaismäärään suhteutettuna kadonneiden pakettien määrä on kuitenkin edelleen äärimmäisen pieni, sillä posti käsittelee miljoonia lähetyksiä joka päivä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.