Mainos

MTV Uutisia yritettiin huijata väärennetyllä Eurojackpotin megavoittolapulla – tarinoita koirien syömistä lottokupongeista ei enää kuule

Eurojackpotin jättipotin voittaja on yhä teillä tietymättömillä. Kupongin on parempi olla tallessa, sillä ilman lappua voittoa ei saa. Tämän tietävät ilmeisesti myös moraaliltaan joustavammat, sillä Veikkauksesta ei muisteta vilpillistä voitonnostoyritystä viime vuosilta.

– En ole kuullut, että ainakaan viime vuosina kukaan olisi tullut hakemaan rahoja väärennetyllä kupongilla, kertoo tiedottaja Riikka Hauhia Veikkauksen viestinnästä.

– Toki varsinkin aikaisemmin on kerrottu kaikenlaisia tarinoita koirien syömistä kupongeista, mutta viime vuosina ei tällaisia ole tehty. Nämäkin kertomukset kulkevat perinnetietona, hän sanoo.

87 miljoonan megapotista halutaan silti yrittää hyötyä mitä mielikuvituksellisemmilla keinoilla. MTV Uutiset sai uutisvinkin henkilöltä, joka väitti tuntevansa voittajan. Hän lähetti varmuuden vakuudeksi kuvan Eurojackpot-kupongista, jossa oli pitkäperjantain voittorivi.

Harmi kyllä kuvasta oli nopeasti tarkistettavissa, että osa numeroista oli väärennetty esimerkiksi liimatuilla paperilapuilla. Kyseisellä kupongilla voittoa ei olisi saatu, sillä oikean voittolapun määrittää veikkauspääte, ei tarkastajan katse. Yrittäjän lohduksi täytyy sanoa, että kuvan perusteella lapulla oli tulos 3 oikein, jolla voittaa 14,60 euroa.

Miljoonia ei myöskään tulla vaatimaan olemattomilla lapuilla myös sen takia, että yhä useammin pelit pelataan tunnistautuneena, jolloin voittajan henkilöllisyys tiedetään heti arvonnan jälkeen.

– Jos ei ole tunnistauduttu, voitto maksetaan vain aitoa tositetta vastaan. Kannattaa pitää erittäin hyvää huolta kupongista, jos on pelattu ilman Veikkaus-korttia, hän muistuttaa.

Hauhia kehottaa voittajia olemaan yhteydessä Veikkauksen asiakaspalveluun, joka on auki vuorokauden ympäri. Hän muistuttaa, että rahapeliyhtiölle on tärkeää pitää voittajan henkilöllisyys suojassa, erityisesti kun puhutaan miljoonien kaltaisista suurista voitoista.

1:12

2:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.