Vapaavuori puhui helsinkiläisille suorassa lähetyksessä, katso taltiointi: Näin koulujen päättäjäisiin valmistaudutaan

Pormestari Jan Vapaavuori kertoo Helsingin koronatilanteesta ja ajankohtaisista asioista – seuraa infotilaisuutta suorana 27:42
MTV Uutiset seurasi tilaisuutta suorana. Voit katsoa taltioinnin tästä.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori kertoi tänään suorassa lähetyksessä kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille koronavirustilanteeseen liittyvistä päätöksistä ja ajankohtaisista asioista. Voit katsoa tilaisuuden taltioinnin yläpuolelle ilmestyvältä videolta.

MTV Uutiset seurasi tilaisuutta suorana. Viimeisimpänä päivittynyt tieto näkyy tässä artikkelissa ylimpänä.

Lähetyksessä julkistettiin myös Helsinki-päivän ohjelma, joka on tänä vuonna koettavissa muun muassa Helsinki-kanavalla ja sosiaalisessa mediassa.

Aiheena oli myös koulujen virtuaalinen kevätjuhla.

17.22

– Koulujen päättäjäiset ovat viime vuosina sujuneet Helsingissä rauhallisesti, toteaa tilaisuudessa komisario Katja Nissinen.

– Päihteiden käyttöä tullaan (päättäjäisviikonloppuna) valvomaan tehostetusti.

17.16 Nuoristotyöntekijöitä tulee jalkautumaan katupartioihin koulujen päättymispäivän yönä. Yhteistyössä heidän kanssaan toimivat myös Pelastuslaitos ja Poliisi.

17.14 Kouluissa vietetään virtuaalista kevätjuhlaa. Juhliin voivat kouluissa osallistua vain oppilaat. 

17.10 Helsinki-päivää tullaan viettämään virtuaalisesti. Kaikki Helsinki-päivän ohjelma on maksutonta. Päivän tulee kruunaamaan Alman virtuaalikeikka.

17.09 Ikääntyneille ja työttömille tarkoitetut palvelukeskukset pidetään edelleen kiinni.

17.07 Kiinni olleita sosiaali- ja terveyspalveluita avataan vähitellen. Muun muuassa Kontulan ja Itäkeskuksen Symppikset avautuvat ensi viikolla.

17.02 Vapaavuori toteaa, että vallitseva taloustilanne on vakava. Kaupungin tulot supistuvat tänä vuonna 450 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat