MTV Uutiset ruotsinlaivalla: Hannun ostosreissu tax-freessä loppui heti, kun Black Friday -alennuksista kerrottiin: "Äkkiä kärryt tyhjiksi ja takaisin tänään"

Black Friday -huuma on näkynyt tänään myös merellä, sillä myös ruotsinlaivalla on saanut alkoholia ja muita ostoksia reilulla alennuksella. MTV Uutiset kurkisti alennushulinaan Silja Symphonyllä.

Alkuillasta Tukholmasta kohti Helsinkiä lähteneen Silja Symphonyn Tax free -myymälä alkoi paikalla olleen MTV Uutisten toimittajan Carlos Sunilan mukaan täyttyä lähdön jälkeen matkustajista.

Myymälään kaiuttimista muistutettiin 20 prosentin alennuksesta, joka koskee kaikkia tuotteita, lukuun ottamatta nuuskaa ja tupakkaa.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo MTV Uutisille, ettei vastaavaa Black Friday -kampanjaa ole järjestetty laivoilla aiemmin.

– Ennen telakointeja on ollut yksittäisillä laivoilla alennuskampanjoita, joissa mukana on myös alkoholi, Nöjd sanoo.

"Tosi hieno homma"

Loimaalta matkaan lähteneet Leila ja Hannu sattuivat laivalle Black Fridayn aikaan sattumalta. Alennukset olivat heille positiivinen uutinen.

– Tosi hieno homma, näistä saa monta euroa pois, tuumaa Leila, ostoskärryssä komeilevista olutlavoista.

Pariskunta suuntaa vielä meikkiosastolle, sillä ostosreissu keskeytyi eilen, kun tulevaa Black Friday -alennusta alettiin mainostaa.

– Äkkiä kärryt tyhjäksi ja tultiin takaisin ostoksille tänään, nauraa Hannu.

"Parfyymia ja olutta mukaan"

Ruotsista risteilylle lähteneet Fanny ja Alexander olivat myös sattumalta laivalla Black Fridayn aikaan. Pariskunta arvioi, että alennus tulee hieman lisäämään ostosten määrää.

– Parfyymia ja varmaan olutta lähtee mukaan, Alexander kertoo ostosten sisällöstä.

Muutakin kuin meikkejä ja alkoholia on tänään lähtenyt risteilymatkustajien mukaan, kertoo Silja Symphonyn myymäläpäällikkö Markus Bredarholm.

– Aamu oli ruuhkaisempi kuin normaalisti, esimerkiksi Fashion-osastolta ostettiin vaatteita. Myös luxury-kaupasta liikkui paljon kelloja ja laukkuja. Myös nyt illalla asiakkaita oli tavallista enemmän kaupoissa, kun kaupat aukesivat uudelleen.

Lue myös:

    Uusimmat