Kaksi vangittu Espoon kemikaalivaraston iskusta – Olympiaterminaalissa näyttävässä operaatiossa kiinni otettuja miehiä epäillään ainakin törkeästä huumausainerikoksesta

13:50

Espoon kemikaalivaraston iskusta epäillyt on vangittu Helsingin käräjäoikeudessa.

Vangittavaksi vaadittiin kahta henkilöä, joita epäillään muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta.

Rikosepäilyt liittyvät Espoon Karamalmin alueella maanantaina tapahtuneeseen välikohtaukseen, jossa aseistautuneet ja naamioituneet henkilöt hyökkäsivät kemikaalivarastoon ja pahoinpitelivät alueella ollutta kuljetusyrityksen työntekijää.

Varastolle oli saapunut auto, jonka kyydissä oli ulkomailta tullut, sinetöity merikontti. Merikonttia oltiin tuomassa kemikaalivarastolle Helsingin Vuosaaren satamasta. On käynyt ilmi, että hyökkäys liittyi huumeiden salakuljetukseen. Poliisi löysi kemikaalivarastolta suuren määrän huumausainetta tilanteen jälkeen.

Poliisi otti viisi epäiltyä kiinni Helsingin Olympiaterminaalista maanantaina iltapäivästä. Poliisin mukaan miehet yrittivät poistua maasta.

Asiaa tutkitaan ainakin törkeänä huumausainerikoksena. Epäiltyjä on poliisin mukaan useampia, mutta tarkkaa määrää ei ole vahvistettu.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja