HS ja Yle: Historiallisen suuren kokaiinilastin kuljetuksesta kiinniotetut Ruotsista ja Tanskasta – poliisin mukaan päätekijät saattavat olla vielä karkuteillä

13:50
Näin huumetakavarikosta uutisoitiin tuoreeltaan.

Espoossa joulukuun puolivälissä tehtyyn suureen huumetakavarikkoon liittyvät epäillyt asuvat Ruotsissa ja Tanskassa, kertoo poliisi Ylen ja Helsingin Sanomien mukaan. Naamioituneet miehet hyökkäsivät espoolaiseen kemikaalivarastoon tavoitteenaan päästä kiinni varastolle kuljetettuun merikonttiin.

Poliisi takavarikoi laillisen lastin sekaan kätketyn huumausaine-erän, joka pikatestin perusteella on varmistumassa kokaiiniksi. Länsi-Uudenmaan poliisi arvioi, että kyseessä on jopa kaikkien aikojen suurin kokaiinitakavarikko Suomessa.

Poliisi epäilee, että vangitut viisi epäiltyä eivät ole jutun päätekijöitä, vaan he ovat toimineet mahdollisesti ulkomailla olevien tilaajien toimeksiannosta. Tässä vaiheessa on epävarmaa, oliko kokaiini tarkoitettu myytäväksi Suomessa vai muualla.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja