Mainos

MTV seuraa hiihtoloman menoliikennettä – jo kaksi ihmistä menehtynyt junaonnettomuuksissa

Etelä-Suomen hiihtolomaliikenne alkaa tänään. MTV seuraa hiihtoloman menoliikennettä teillä, raiteilla ja lentokentillä.

Hiihtolomien menoliikenne alkaa tänään perjantaina iltapäivällä. Liikennemäärän oletetaan tihenevän neljän-viiden aikaan, mutta Tieliikennekeskus arvioi aiemmin tänään, että liikennemäärissä ei ole odotettavissa lisääntymistä kuin hieman. 

Osa hiihtolomalle suuntaavista lähtee matkaan vasta huomenna.

19:56 Ensitiedote liikenneonnettomuudesta tiellä 4 eli Lahdenväylällä. Onnettomuus on sattunut Järvenpäässä. Tarkempana paikkana Järvenpään pohjoisen liittymän ja Tuuliruusun väli.

18:22 Iltalehden tietojen mukaan Kemin raideliikenneonnettomuudessa on menehtynyt yksi henkilö. Onnettomuus tapahtui puoli neljän jälkeen iltapäivällä.

Kainuun päivystävä palomestari vahvistaa MTV Uutisille myös Kajaanin raideonnettomuuden vaatineen ihmisuhrin. Onnettomuuspaikan raivaustyöt ovat Kajaanissa käynnissä, ja palomestarin mukaan onnettomuusjuna pääsee pian jatkamaan matkaansa.

18:12 Iltapäivän junaliikenteessä on sattunut raideonnettomuudet Kemissä ja Kajaanissa. Kaukojunaliikenteessä myöhästymisiä ympäri Suomea. Vakavimmat myöhästymiset koskevat Rovaniemeä, Oulua, Kuopiota ja Jyväskylää. Myös muualla kannattaa varautua junien myöhästelyyn.

17:38 Helsinki-Vantaan lentokentällä on tänään yksi vuoden ruuhkaisimmista päivistä. Finavia muistuttaa matkustajia saapumaan ajoissa kentälle. Tänään illalla vilkkain aika osuu kello 14–20 välille, mutta myös tulevana viikonloppuna kannattaa lennolle pyrkijöiden olla ajoissa liikkeellä. 

16:54 Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrotaan menoliikenteen alkaneen rauhallisesti. Liikennemäärät ovat nousseet nelostiellä, mutta liikenne on sujuvaa. Sadetta saadaan pitkin maata joka muodossa. Sää muuttuu lumisemmaksi pohjoiseen ja itään siirryttäessä, mutta etelässä mahdolliset sateet tulevat vielä vetenä.

16:33 Helsingin poliisi muistuttaa autoilijoita pitämään nopeudet kurissa. Facebookissa jaetussa kuvassa poliisi kertoo käynnistäneensä 68 valvontakameraa eri puolille Suomea menoliikennettä valvomaan. Muutaman valvontakameran paikan poliisi paljastaa julkaisussaan.

21:17 Illalla yhdeksän aikaan kutostie alkoi hiljentyä hiitolomalle matkaavista. Sankka lumipyry hankaloitti ajokeliä ja näkyvyyttä tielle.

0:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.