Mainos

MTV Nokian Renkaiden yhtiökokouksessa: Piensijoittajat rauhallisina – "Kohu ei ole vienyt yöuniani"

Nokian Renkaiden yksityissijoittajat ottavat alkuvuoden kohun yhtiön ympärillä rauhallisesti.

Tampereella pidetyssä yhtiökokouksessa kuului yllättävän vähän arvostelua yhtiön toiminnasta, vaikka paljastunutta testivilppiä ei katsota hyvällä.

– Ei ole vienyt yöuniani. Ollaan oltu vaimon kanssa omistajina alusta lähtien. Ei ole kohut vaikuttaneet siihen mitenkään, sanoo Jarkko Viitanen.

Viitasen auton alla on nyt kuitenkin kilpailijan renkaat.

– Michelinit, kun sain ne halvemmalla, hän sanoo.

Nokian Renkaiden yhtiökokoukseen Tampere-talolla osallistui noin 350 sijoittajaa. Jo 15 vuotta Nokian Renkaiden yhtiökokouksia kiertänyt Antti-Kalle Levijoki ei ole vilppikohusta ihmeissään.

– Nykyään on vilppiä vähän joka paikassa, joten ei se hetkauta. Piensijoittajalle tämä on hyvää aikaa, kun voi ostaa halvemmalla ja myydä kalliimmalla, Levijoki sanoo.

Osakesäästäjien edunvalvoja sen sijaan ihmettelee, miten osa yhtiön johtajista myi optioitaan keskellä sisäistä selvitystä testivilpistä.

– Nythän finanssivalvonta ja poliisi selvittelevät asiaa. Saa nähdä mihin tulokseen tulevat, onko tapahtunut väärinkäytöksiä. Optiokaupoissa olisi voinut varmaankin toimia huolellisemmin, Osakesäästäjien toimitusjohtaja Antti Lahtinen sanoo.

Kokouksen uskotaan loppuvan viimeistään klo 18.30, kun Tapparan ja Kärppien kiekko-ottelu SM-välierissä alkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.