MTV:n syysohjelmisto julki – enemmän tähtiä kuin koskaan!

MTV:n juhlavuosi huipentuu syksyn 2017 kattavaan kotimaiseen ohjelmistoon. Koko ilta kotimaista -teema jatkuu loppuvuoden ennätysrunsaana – tähtikaarti on suurempi kuin koskaan!

Ensi syksynä MTV:n kanavilta löytyvät puhutuimmat tv-ilmiöt, rakastetuimmat suursuosikit ja kiinnostavimmat kotimaiset ohjelmauutuudet. Syksyyn mahtuu myös uusia ohjelmayllätyksiä, joista tiedotetaan erikseen eli tässä ei suinkaan ole vielä kaikki!

Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -musiikkiviihdeshow palaa MTV3-kanavalle uuden tähtikaartin kera. Suosikkiohjelman juontajana nähdään Mikko Leppilampi ja raadissa istuvat median monitoiminainen Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.

Neljännellä kaudella uutta tähtitoimittajan virkaa toimittaa Iholla-sarjastakin tuttu toimittaja Laura Friman. Tulevalla kaudella tullaan näkemään ainutlaatuista sisältöä sekä MTV Katsomossa että MTV3-kanavan puolella, kun bäkkäritoimittaja sukeltaa takahuoneen uumeniin. Kymmenen upeaa huippuartistia julkistetaan syksyllä 2017.

Game Night

Näyttelijät Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko tähdittävät Jaakko Saariluoman kanssa uutta Game Night -viihdeohjelmaa. Vietä hilpeä peli-ilta tämän hetken kuumimpien suomalaistähtien seurassa!

Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun mm. muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa popkulttuuritietämyksen kentällä. 10-osainen Game Night -ohjelma perustuu Hollywood Game Night -ohjelmaformaattiin.

Posse

Lauantai-ilta on nyt valmis! Kypärät päähän ja tiukka ote sukista, koska Posse tulee niin että tärähtää! Piilokameroita ja yllätyksiä, biisiralleja ja räjähdyksiä, niistä on kunnon Posse tehty. Mikään ei ole kuitenkaan entisellään, koska tuttuun jengiin liittyvät uudet posselaiset. Duudsoneiden Jarppi, HP ja Jarno, sekä Viivi Pumpanen, Jaakko Saariluoma, Lakko ja Herba tähdittävät Possen neljättä kautta. Tällä kaudella tähtivieraat heitetään suoraan syvään päähän ja kotisohva nykäistään mukaan toimintaan, joten koko Suomi on yhtä suurta Possea ja Possentai on täynnä kaistapäistä viihdettä koko perheelle!

Meidän tarina

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi. Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammattilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Say What

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti. Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa? Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee. Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Tosimiehet

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.

Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole. 

Kansalainen Turhapuro

Kansalainen Turhapuro -dokumenttisarja luotaa sisälle Uunon elämään asiantuntijoinaan Uunon ystäviä, merkkihenkilöitä politiikan, taiteen ja viihteen saralta, kollegoita, tutkijoita, aikalaisia sekä tietenkin Uuno-faneja. Kuusiosainen sarja seuraa Uunon jalanjälkiä tarkasti. Myös sivuaskeleet kartoitetaan tarkasti ja yllättäviltä paljastuksiltakaan ei vältytä. Jokaisessa jaksossa aukaistaan perinpohjin yksi osa-alue Uunon elämästä.

Sääntö-Suomi

Ovatko kaikki säädökset aina tarpeen? Tuntuuko joskus siltä, että sääntö menee inhimillisyyden edelle? Välillä voisi olla syytä ottaa järki käteen. Uusi ohjelma sukeltaa sääntö-Suomeen ja selvittää “byroslavian” järjettömyyksiä.

– Usein tuntuu, että suomalaisille sääntöjen noudattaminen on ylin uskomisen muoto, että se on tärkeämpää kuin läheiset tai heidän hyvinvointinsa. Suomalaiset ovat sääntötraumainen kansa ja sitä Sääntö-Suomi-ohjelmassa perataan, kertoo ohjelman juontaja Jussi Heikelä.

Älä jäädy

Syksyllä alkavassa uudessa viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen. Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.  

Pelimies

Joonas Nordmanin tähdittämästä ja käsikirjoittamasta Pelimiehestä nähdään syksyllä tuore toinen tuotantokausi. Pelimies on viikon tapahtumien pulssilla elävä viihdeohjelma, jossa fakta ja fiktio sekoittuvat ajankohtaiseksi satiiriksi.

Nauruhermoja kutkuttava sarja tuo esille Joonas Nordmanin imitoimat poliittiset hahmot eri puolilta Suomen puoluekenttää. Pelimies tapaa joka viikko sen hetken mielenkiintoisimmat vieraat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat sekä keskustelee näiden kanssa päivänpolttavista asioista.

Maajussille morsian

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma juhlii kymmenettä kauttaan. Jälleen on uusien maajussien aika. Ohjelman uutena juontajana nähdään Vappu Pimiä, joka lähteekin rakkauden etsintään suurella sydämellä. Ohjelmaan valikoitui kahdeksan maajussia, joiden ikähaitari on 29-49 vuotta. Heistä kaksi on naisia, kuusi miehiä.

Uudet maajussit edustavat sekä maaseudun perinteitä että tulevaisuutta. Mukaan mahtuu niin suurmaatalousyrittäjää kuin pientilallistakin, urbaania viljelijää ja perinteistä maidontuottajaa. Kaikkia maajusseja yhdistää avoin katse tulevaan ja rakkaus omaan työhön, ja kaikilla on vahva halu löytää elämään kestävä rakkaus!

Salatut elämät

Perhesarjojen ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Salatut elämät on pitkäkestoisin kotimainen draamasarja. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kesätauon jälkeen Pihlajakadulle paluun tekevät katsojien rakastat hahmot Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski), Noora Autio (Olga Temonen) ja Peppi Puolakka (Sara Parikka). 

Koko Suomi leipoo

Jauhot pöllyää ja kaulimet ovat kovassa käytössä, kun kaksitoista uutta kotileipuria pääsee jälleen kilpailemaan Suomen parhaan kotileipurin tittelistä! Kilpailijoiden tiedot ja taidot pistetään tarkkaan syyniin, ja luvassa on toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia tuotoksia. Kuka taitaa trendikkäät tuulet maailmalta, kuka luottaa perinteisempiin vippaskonsteihin? Kenen kädessä vispilä pysyy ja kuka leipoo itsensä tuomareiden sydämiin? Ohjelman juontaa aina yhtä ihastuttava Anne Kukkohovi ja paakkelssit paremmuusjärjestykseen pistää taitavat tuomarit Mika Parviainen ja Markus Hurskainen.

Pitääkö olla huolissaan?

Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari jatkavat kansalaisten huolien purkamista tulevana syksynä. Katsojat ovat lähettäneet tuhansia kysymyksiä panelisteille, joten huolet eivät tunnu tästä maasta loppuvan. Panelistit ruotivat huolenaiheita yhdessä viikoittain vaihtuvan vieraan kanssa ja vastaavat edelleen kysymykseen, pitääkö olla huolissaan. Tulevalla kaudella vierailevina panelisteina nähdään mm. Vappu Pimiä, Maria Ylipää, Jope Ruonansuu ja Pekka Haavisto. Luvassa jälleen hervottoman lakonista menoa, "karismeja" ja oivaltavia loppukaneetteja.

Enbuske, Veitola & Salminen 

Talk show'n juontajat Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen antavat ohjelman 4. tuotantokaudella parastaan pureutumalla pelottomasti viikon tärkeimpiin puheenaiheisiin ja kutsumalla haastateltavikseen Suomen kovimmat ja puhutuimmat vieraat. Tässä ohjelmassa kysytään kaikki ne kysymykset, joita kukaan ei kehtaisi kysyä – suorassa lähetyksessä.

Tuubi

Suosittu koko perheen paneelishow Tuubi peukuttaa itsensä kolmannelle kaudelle! Ohjelmassa nähdään hauskoja nettivideoita, sekä niihin liittyviä hulvattomia tehtäviä.

Tuubi on viihdeohjelma, jossa voi tapahtua mitä vain – ja tapahtuukin, sen takaavat joka jaksossa vaihtuva vieraspanelistien kattaus sekä tietysti joukkueiden terävät kapteenit. Itseään ja koko palettia pitelee jälleen kasassa juontaja Vappu Pimiä.

Rankat duunit

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.

Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti. Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti!

Punk'd

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

112

112-ohjelmasarjassa seurataan hätätilanteiden kulkua niiden ensihetkistä lähtien. Sarja esittelee katsojille sen auttamisen ketjun, joka käynnistyy, kun kansalainen soittaa 112 numeroon hätätilanteessa.

Tulevalla kaudella ovat hätäkeskustoiminnan lisäksi poliisi, rajavartiolaitos, pelastuslaitos ja Finhems lääkärihelikopteri.

Sarjassa tutustutaan eri viranomaistahojen vaativaan työhön eri puolilla Suomea. Potilaat ovat sarjan sivuhenkilöitä, jotka saavat tarvitsemansa avun.  

Kauneuden hinta

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Siluetti Sairaalasta tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta.

Ensitreffit alttarilla

Tunteikkaassa Ensitreffit alttarilla -sarjassa etsitään tosirakkautta sinkuille, jotka eivät ole vielä kohdanneet sitä oikeaa. Ohjelmassa kohtalo annetaan parisuhdeasiantuntijoiden käsiin, jotka etsivät psykologisin ja tieteellisin keinoin sinkuista toisilleen parhaita mahdollisia kumppaneita.

Tutustumismatka itseen ja täydelliseen puolisoon alkaa alttarilla, jossa valitut sinkut menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan aiemmin tavanneet.

Asiantuntijoina ohjelmassa jatkavat psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt, logoterapeutti ja erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä teologian tohtori ja rakkaustutkija Jason Lepojärvi.

Aallonmurtaja

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita. Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja