MTV:n kevään 2021 ohjelmisto julki – luvassa uutuuksia ja superviihteitä!

1:42
Kurkista videolta, millainen MTV:n kevään ohjelmisto on!

MTV:n keväässä on luvassa rakastettuja viihdeohjelmia viikonloppuihin, arki-iltojen piristyksiä lifestyle-ihanuuksista paneeliohjelmiin ja visailuihin, laatudraamojen uusia kausia ja kokonaan uusia sarjoja unohtamatta.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi

Joulukuun puolella käynnistyvä Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, joka perustuu ranskalaiseen Secret Song -formaattiin. Se on suurien tunteiden estradishow, jossa tunnetut suomalaiset yllätetään ainutlaatuisella tavalla: heidät istutetaan tuoliin ja ainoa asia, jonka he tietävät on, että kohta tapahtuu jotain! Tuolissa nähdään näyttelijöitä, urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, viihdetaiteilijoita ja eläviä legendoja.

Heille esitettävä kappale voi liittyä yllätettävän ja yllättäjän yhteiseen, jaettuun kokemukseen, se voi olla kunnianosoitus tuolissa istuvalle tai vaikkapa kiitos, joka on joskus jäänyt sanomatta. Liikuttavan, riemastuttavan ja viihdyttävän uutuusohjelman juontajana nähdään Marja Hintikka.

25.12. klo 20 alkaen MTV3 ja mtv-palvelu

Putous

Tammikuussa 2021 starttaa Suomen suosituimman viihdeohjelman 13. kausi! Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää, osa koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia tähtiä viihdetaivaalle. Luvassa on sketsejä ja improvisaatiota koko perheen rakastamissa ohjelmaosuuksissa kuten Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa tietenkin koko Suomen jännittämä Sketsihahmokilpailu. Tiedossa on jälleen uusia hokemia ja puhuttavia hahmoja. 

16.1. klo 19.30 alkaen MTV3 ja mtv-palvelu

Kuutamolla

Valtavaan suosioon taas kerran noussut Kuutamolla jatkaa keväällä Maikkarilla! Jälleen tunnetuimmat suomalaiset jatkavat valehtelua Janne Katajan johdolla. Jokaisessa jaksossa kolme vierasta kokoontuu kertomaan tarinoita. Kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa sepite totuuksien joukosta ja voittaa, noh, haluttuja palkintoja. Onko joku suudellut Barack Obamaa? Löytyykö jonkun kaapista Paavin sukka? Omistaako joku namibialaisen keuhkoparantolan? Nämä tai sitten jotkut muut väittämät selviävät, kun Kuutamolla palaa uusin jaksoin tammikuussa.

16.1. klo 21 alkaen MTV3 ja mtv-palvelu

Super-Jahti

Suositun ja rakastetun Jahdin entistäkin mahtavampi ja jännittävämpi versio Super-Jahti on nyt täällä! Super-Jahti on nopeatempoinen ja hauska tietovisa, jossa yksi kilpailija voi voittaa jopa kymmeniätuhansia euroja. Tietokilpailija kohtaa tällä kertaa jahtaajista muodostetun joukkueen. Kuinka monta jahtaajaa kilpailija kohtaa ja kuinka pitkän ajallisen etumatkan hän saa heihin nähden, määrittelee tavoiteltavan voittopotin suuruuden. Nyt mitataan tietojen lisäksi paineensietokykyä ja nopeutta. Super-Jahdissa jahtaajajoukkueen muodostaa Jahdista tuttu kolmikko Herra Arkisto eli Eero Ylitalo, Terävä eli Magnus Mali ja Besserwisser eli Markus Leikola. Ohjelmaa luotsaa Mikko Leppilampi.

29.1. klo 20 alkaen MTV3 ja mtv-palvelu

Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen

Muistatko vielä Antti Tuiskun hurjat temput, Laura Malmivaaran ilmiömäisen eläytymisen tai Antti Kaikkosen hurmaavan kankeat taidonnäytteet parketilla? Tiedätkö, kenen tähtioppilaan tanssi sai historian ensimmäiset kympit tuomaristolta? Nämä kaikki ja monta muuta upeaa hetkeä pääset näkemään uudelleen tammikuusta alkaen. Sarjassa muistellaan sykähdyttävimpiä hetkiä tuotantokausilta, aina ensimmäiseltä kaudelta alkaen. Ennen näkemättömiä haastatteluja ja kohtaamisia, upeita tanssisuorituksia, tuomarien haluttuja kymppirivejä, tanssilajien parhaita esityksiä sekä ikimuistoisimpia hahmoja on tarjolla tässä Tanssien tosifanin unelmaohjelmassa. Jaksoissa pääsevät ääneen TTK-tuomarit ja tanssinopettajat sekä tietenkin tutut tähtioppilaat vuosien varrelta. 

29.1. klo 21 alkaen MTV3 ja mtv-palvelu

Talent Suomi 

Talent Suomi sykähdyttää ja tempaa jälleen mukaansa MTV3-kanavalla helmikuussa! Suomen valovoimaisimman talentin etsintä käynnistyy suurempana kuin koskaan, kun innokkaat esiintyjät mitä erikoisemmilta estraditaiteenaloilta saapuvat säväyttämään Talent-tuomariston taidoillaan. Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP ParviainensekäErnest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

helmikuussa MTV3 ja mtv-palvelu

Suurmestari 

Nopeita hoksottimia ja oivallusta kilpailijoilta vaativa Suurmestari jatkuu MTV3-kanavalla keväällä 2021. Toisella tuotantokaudella Suurmestari Jaakko Saariluoma ja hänen oikea kätensä Pilvi Hämäläinen selvittävät, kuinka kilpailijat selviävät hullunhauskoista Suurmestarin tehtävistä. Uudella tuotantokaudella Suurmestarin suosiosta kisaamassa nähdään neljä myöhemmin julkistettavaa uutta vakiokilpailijaa. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva kilpailija, joka on viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä.

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Joonas Nordman Show 

Suosittu Joonas Nordman Show saa jatkoa! Tämä hyväntuulinen ja huumorintäyteinen keskusteluohjelma tarttuu ajankohtaisiin ilmiöihin ja kansaa puhuttaviin aiheisiin hauskalla ja oivaltavalla tavalla. Joonas Nordman kutsuu joka jaksossa sohvalleen kolme mielenkiintoista julkisuuden henkilöä, joista paljastuu ohjelman aikana uusia, viihdyttäviä puolia. Mukaansatempaavien keskusteluiden ja yllättävien kysymysten lisäksi Joonas haastaa osan vieraista kanssaan komediallisiin tehtäviin liveyleisön edessä. Musiikista vastaa Katja Lapin upea housebändi.

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin

Koko kansan rakastama Mielensäpahoittaja palaa päivittelemään nykymaailman menoa toisen tuotantokauden merkeissä. Uudella kaudella Mielensäpahoittaja (Heikki Kinnunen) pääsee pohtimaan arjen suuria teemoja, kuten rahaa, terveyttä ja perhettä. Aiheita Mielensäpahoittajan kanssa käsittelevät asiaan perehtyneet ammattilaiset ja ajankohtaiset mediapersoonat.   

4.1. klo 21 alkaen  MTV3 ja mtv-palvelu

Kotoisa

Sisustus- ja remontointiohjelma Kotoisa palaa helmikuussa Maikkarille tekemään upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoihin. Ohjelman neljännelläkin kaudella jokainen jakso esittelee yhden kohteen muutoksen alusta loppuun. Kohdehenkilöille muutos on aina yllätys ja jakson lopussa nähdään, millaiset reaktiot muutos saa aikaan!

helmikuussa  MTV3 ja mtv-palvelu

Maajussille morsian maailmalla

Rakastettu Maajussille morsian saa sisarsarjan, kun pääsemme seuraamaan neljän ulkomailla asuvan maajussin rakkaudenetsintää Suomesta. Tällä ensimmäisellä kaudella tapaamme suomensukuiset Royn ja Matthew’n Kanadasta, Suomessa aiemmin asuneen Mustafan Turkista sekä työmatkoillaan Suomeen ihastuneen Stefanon Libanonista. Miten onnistuu kumppanin etsintä yli merten ja millaisiin kulttuurieroihin maajussit törmäävät? Entä miten käy suomalaisilta naisilta sopeutuminen maaseutuelämään toisella puolella maapalloa tai Välimeren subtrooppisilla viljelymailla? Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

helmikuussa MTV3 ja mtv-palvelu

Sukuni salat

Kevään uutuussarja Sukuni salat vie Suomen rakastetuimpia tähtiä matkalle heidän sukunsa menneisyyteen. Mistä he tulevat ja keitä he todella ovat? Esiin nousee sukuhistorian salaisuuksia, jotka yllättävät, ilahduttavat ja asettavat päähenkilön identiteetin uuteen valoon. Juontaja Marja Hintikan johdolla sukelletaan niin tuntemattomien isovanhempien koskettaviin tarinoihin kuin yllättävän ylhäisiin sukujuuriinkin vuosisatojen taakse.

helmikuussa MTV3 ja mtv-palvelu

Supernanny Suomi

Pulmaisten perheiden sankari Supernanny palaa MTV3-kanavalle! Sarjan kolmannella kaudella kasvatuksen erikoisosaaja, jämäkän hurmaava Pia Penttala opettaa jälleen perheille erilaisia tapoja toimia yhteiseksi parhaaksi. Luvassa on kovaäänisiä arjen törmäyksiä ja liikuttavia kohtaamisia, kun kymmenen perhettä saa kipeästi kaipaamaansa apua arjen sujumiseen.

helmikuussa  MTV3 ja mtv-palvelu

Viisi miestä viikossa 

Maailmalle vauhdilla levinnyt Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja jäljelle jää se, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. Kuka varastaa huomion, jääkö joku jalkoihin ja kenellä pysyy pokeri? Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen?

myöhemmin keväällä  Sub ja mtv-palvelu

Illallinen äidille

Toisella tuotantokaudellaan MTV3-kanavalle palaava Illallinen äidille on ohjelma, jossa tunnetut henkilöt valmistavat illallisen omalle äidilleen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa. Kolmen ruokalajin menu koostuu jokaisen jakson päähenkilön lapsuuden ja nuoruuden maistuvimmista muistoista. Tarjoiltava menu on kunnianosoitus äidin kokkaustaidoille, ja Aihisen haaste on saada lisättyä oma twistinsä annoksiin. Annosten valmistuttua illan kunniavieras, äiti, kutsutaan valmiiseen pöytään. Illallisen aikana kuullaan yhteisiä muistoja ja maistellaan annoksia, jotka herättävät lämpimiä tunteita menneisyydestä. Lopuksi päähenkilö lukee koskettavan kirjeen, jossa hän vielä kerran kiittää äitiä kaikesta.

myöhemmin keväällä  MTV3 ja mtv-palvelu

Kokkisota

Kokkisota marssittaa jälleen huippukokit kilpailemaan keittiöiden mestaruudesta. Kumpi voittaa, punainen vai vihreä keittiö? Ohjelman resepti on vanha tuttu: kokeilla on 20 minuuttia aikaa yhdessä vieraansa kanssa loihtia lautaselle näyttäviä makuelämyksiä, ja voittajasta äänestää yleisö. Julkisuudesta tutut vieraat tuovat mukanaan 20 euron arvoisen ruokakassin, jonka yllättävät raaka-aineet he ovat itse valinneet makuhermojensa mukaisesti. Ohjelmassa syntyviä annoksia voi testata myös kotikeittiöissä! Klassikko-ohjelman juontaa ihana Sikke Sumari.

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

MasterChef  VIP

Tänä keväänä MasterChefin legendaarisessa keittiössä kokkaa joukko tunnettuja suomalaisia, joiden meriitit löytyvät yleensä keittiön ulkopuolelta. Nämä näyttelijät, muusikot, toimittajat, kirjailijat, tubettajat ja muut koko kansan suosikit ovat omien alojensa superosaajia, mutta miten he pärjäävät patojen ja pannujen äärellä? Kuka ylittää itsensä ja kenellä kiehuu yli? VIP -kisaajia mentoroimassa ja tuomaroimassa ovat jälleen tutut huippukokit: Tomi Björck, Sikke Sumari ja Kari Aihinen. Panokset ovat korkeat, sillä MasterChef VIP - ohjelman voittaja pääsee todistamaan taitonsa koko Suomen kansalle – ja lahjoittamaan 10.000 euron palkintopotin hyväntekeväisyyteen.  

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Pitääkö olla huolissaan?

Se se vaan on sillä lailla, että tässäkin maassa sitä on paljon mälsää, mutta niin on kyllä mukaviakin asioita. Jotta saadaan selvyys mistä asioista pitää olla huolissaan ja mistä ei, on asiaa kysyttävä Suomen virallisilta huolehtijoilta.Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas KyröjaJenni Pääskysaari vastaavat koko kevään suomalaisten huolenaiheisiin. Panelistien kanssa huolenaiheisiin vastaa joka viikko vaihtuva vieras. Panelistit alittavat riman ja ylittävät itsensä nyt jo kymmenettä kautta peräkkäin! 

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Penkinlämmittäjät

Humoristinen sporttipaneeliohjelma Penkinlämmittäjät saa keväällä jatkoa toisen tuotantokauden myötä. Maikkarilla nähtävä ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana. Toisen tuotantokauden panelistit julkaistaan myöhemmin.

myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Stadi vs. Lande

Kilpailijat eri puolelta Suomea osallistuvat jälleen leikkimieliseen tietovisaan stadi- ja landetietämyksessä. Mitkä joukkueet vievät himoitun voittajan tittelin sekä upean matkapalkinnon? Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Tässä tieto on valttia, mutta tuurillakin voi päästä pitkälle. Stadin puolia pitää Jaakko Saariluoma ja landen joukoissa seisoo ylpeänä Kalle Lamberg.

myöhemmin keväällä  MTV3 ja mtv-palvelu

Salatut elämät

Kotimaisten draamasarjojen ykköspaikkaa pitää tietysti hallussaan rakastettu Salatut elämät, joka palaa joulutauoltaan 4. tammikuuta. Suomen pitkäaikaisimmassa päivittäisdraamassa Pihlajakadun elämänmeno jatkaa omaa kiihkeää kulkuansa. Kevätkauden jaksoissa elämä ei näyttäydy kaikille erityisen lempeänä, ja tietyt asiat saavatkin lopullisen päätöksensä. Loppu on kuitenkin aina myös uuden alku ja minkä tahansa nurkan takana saattaa odottaa kaiken sekoittava yllätys. Kunkin viikon jaksot on katsottavissa ennakkoon C Moresta. 

4.1. klo 19.30 alkaen  MTV3 ja mtv-palvelu

Karkurit

Kevään odotettu C More -alkuperäissarjauutuus! Karkurit on Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uusi draamasarja, jonka keskiössä ovat karkureita paikantava eliittipoliisiyksikkö ja lain kouraa pakenevat rikolliset. Yksikköä johtaa voimakastahtoinen, mutta empaattinen Karita Tulikorpi (Pirjo Lonka), jolle tiimi on kuin perhe. Tiimiin kuuluvat Karitan läheisin kollega Niklas (Kristo Salminen), vanhan koulukunnan edustaja, vinkkimiesten tuntija Pertti (Matti Onnismaa), data-analyytikko ja lapsinero Lori (Anna Böhm), uutena vahvistuksena Roban poliisipiiristä siirtynyt entinen peitepoliisi Santiago (Deogracias Masomi) sekä salaisena apuna hakkeri Eeli (Pyry Heikkilä). 

Tiimin työskentelyn yllä tikittää kello, sillä karkurin jälki menee kylmäksi 48 tunnissa. Yksikön elämä mullistuu, kun yksi tiimin jäsenistä katoaa karkurikeissin aikana. Karita ottaa missiokseen selvittää, mitä on tapahtunut. Avuksi tulee uusi jäsen Tommi (Pelle Heikkilä). Sarjasta julkaistaan 21.1. kaksi ensimmäistä jaksoa, ja sen jälkeen jakson viikkotahdilla.

21.1. alkaen C More

Aallonmurtaja, 3. kausi

C More -alkuperäissarjasuosikki palaa uudella kaudellaan! Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita vankilassa. Tuula Aaltonen (roolistaan Venla-palkittu Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Koskettavan rikossaagan kolmannella kaudella mukaan astelee myös liuta uusia hahmoja, jotka alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa.

helmikuussa C More 

Nyrkki

Kylmän sodan aikaiseen 1950-luvun Helsinkiin sijoittuva vakoojatrillerimenestys nähdään alkuvuodesta alkaen MTV3-kanavalla. Useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia keränneen sarjan keskiössä on Supon salainen iskuryhmä Nyrkki. Rooleissa loistavat muun muassa Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola, Katja Küttner, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky. Ohjauksesta vastaavat AJ Annila ja Alli Haapasalo.

helmikuussa MTV3 ja mtv-palvelu

Hotel Swan Helsinki, 2. kausi

Kevään suureksi draamasuosikiksi noussut C More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki jäi ensimmäisellä kaudellaan niin kutkuttavaan tilanteeseen, että tarinan on jatkuttava! Siispä ensi keväänä C Moressa saadaan jännittää hotellimaailmaan sijoittuvan murhamysteerin toista kautta. Selviääkö hotellinjohtaja Ella Kalliolle (Oona Airola) kuka Ville Pajarin murhaaja on? Kestääkö Ellan ja Henrik Svanströmin (Lauri Tilkanen) suhde? Miten käy muiden hotellin työntekijöiden?

myöhemmin keväällä C More

Paras vuosi ikinä, 2. kausi

Viime keväänä ensi-iltansa saanut C More -alkuperäissarja Paras vuosi ikinä singahti vauhdilla suomalaisten suosikkikomedioiden joukkoon. Karlan (Lotta Kaihua) ja Miinan (Ella Lahdenmäki) samaistuttavia toilailuja päästään seuraamaan ensi keväänä sarjan kakkoskaudella, jolloin elämänsä parasta vuotta viettävät kolmikymppiset kämppikset ravistelevat entistä enemmän omia ennakkoluulojaan. Luvassa on muun muassa tutustumista esiäiteihin, seksipositiiviseksi ryhtymistä ja paluu luontoon. Kakkoskaudella sarjassa nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, kuten Tommi Eronen, Santtu Karvonen ja Johannes Holopainen.

myöhemmin keväällä C More 

Roba, 5. kausi

Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa keväällä viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi eikä suosio osoita laantumisen merkkejä! Sarjan ehdottomia vahvuuksia ovatkin poikkeuksellisen näyttävä näyttelijäkaarti, ajankohtaiset, yhteiskunnassa esillä olevat teemat sekä koskettavat tarinat, ja ne ovatkin pitäneet suomalaiset otteessaan jo vuodesta 2012 alkaen. Uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne luo ylitsepääsemättömältä näyttävän särön Roban poliisiaseman arkeen.

myöhemmin keväällä C More

Rantabaari, 3. kausi

C Moressa huippusuosion saaneen Rantabaari-alkuperäissarjan kolmas kausi nähdään Subilla keväällä. Kesänvietossa on mukana tuttujen hahmojen lisäksi uusia kasvoja, ja pakka menee sekaisin. Rooleissa nähdään muun muassa Johanna Puhakka, Sofia Arasola, Jaana Joensuu, Eric Barco, Matti Leino, Jaakko Mölsä, Aino Sirje sekä uusina kasvoina Mira Rastas, Ville Pidätys, Rami Farooq, Ilkka Olavi, Anni Grönberg, Jonas Saari ja Salatuista elämistä tutuksi tullut Hemmo Karja. Kuuman kesän rakkaudenkoukeroihin sekoittuu hyytävä mysteeri, kun menneisyyden tragedia heittää varjonsa Trissa-rantabaarin ja koko Taivallahden ylle. Jos jokin on varmaa, niin se, ettei kesän lopulla mikään ole ennallaan.

myöhemmin keväällä  Sub ja mtv-palvelu

Ex-Onnelliset, 4. kausi

Tänä syksynä C Moressa ensi-iltansa saaneen, Johanna Vuoksenmaan luoman Ex-Onnelliset-sarjan neljäs kausi nähdään keväällä myös Maikkarilla. Menestyssarjan neloskaudella Eroasunnot-taloyhtiön naapurustoon muuttaa jälleen uusi eroperhe, ja tutummillakin asukkailla on edessä omat haasteensa. Vahvana teemana on vanhemman suhde ei-biologisiin lapsiin, sekä uusperhe- että sateenkaariperhekuvioiden kautta. Uusina näyttelijöinä sarjaan astelevat muun muassa Minna Suuronen, Helena Vierikko, Taisto Oksanen ja Jarkko Niemi.

Myöhemmin keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

The Baker and the Beauty

Romanttinen komediasarja Baker and Beauty perustuu israelilaiseen menestyssarjaan. Perheyrityksen leipuri Daniel (Victor Rasuk) aloittaa suhteen mallimaailman supertähden Noan (Nathalie Kelley) kanssa perheensä suureksi yllätykseksi. 

5.1. alkaen C More

Masked Singer USA

Maskien takana esiintyvät julkisuudesta tutut henkilöt ovat villinneet myös Yhdysvalloissa. Subilla nähdään tammikuun 16. päivä alkaen sarjan jenkkiversion 2. tuotantokausi, jossa mittaa toisistaan ottavat muun muassa Jäätelö, Rottweiler, Flamingo ja Leopardi. Panelisteina arvuuttelemassa ja hauskuuttamassa laulaja-lauluntekijäRobin Thicke, näyttelijä ja koomikko Ken Jeong, laulaja Nicole Scherzinger sekä julkkispersoona Jenny McCarthyJuontajana on Nick Cannon.

16.1. alkaen Sub ja mtv-palvelu

Limetown

Yksi ensimmäisistä Facebook Watchin alkuperäissarjoista, Limetown (2019) perustuu samannimiseen podcastiin. 10-osaisen sarjan päärooleissä nähdään Stanley Tucci ja Jessica Biel.

21.1. alkaen C More

Metsästäjät

Metsästäjät (Jägarna) saa jatkoa C Moren keväässä 2. tuotantokauden jaksoilla. Rikossarja perustuu yhteen menestyneimpään ruotsalaiselokuvaan. 

myöhemmin keväällä C More

Killing Eve

Eve (Sandra Oh) ja Villanelle (Jodie Comer) jatkavat kissa-hiirileikkiään suositun jännärisarjan kolmannella kaudella. Kolmoskausi esitetään kevään mittaan sekä C Moressa että tv-ensi-illassa AVAlla.

myöhemmin keväällä C More ja AVA

Dr. Death

Kirurgi Christopher Duntch (Joshua Jackson) on potilaitaan kaltoinkohteleva lääkäri amerikkalaisessa uutuussarjassa. Duntchia yrittävät pysäyttää kollegat sekä nuori syyttäjä. Jacksonin rinnalla tositapahtumiin perustuvassa sarjassa näyttelevät muun muassa Alec Baldwin ja Christian Slater.

myöhemmin keväällä C More

Urheilua moneen makuun

C Moren kevät täyttyy sykettä nostattavasta huippu-urheilusta. Kotimaisen Liigan playoffs-kevät huipentuu finaaleihin, jonka jälkeen koko Suomi kerääntyy jännittämään Leijonien menestystä MM-kaukalossa, touko-kesäkuun vaihteessa. Myös kattaus suomalaispelaajia vilisevän SHL:n otteluita lähetetään C Moressa joka viikko.

Jalkapallon Mestarien liigassa pokaalijahti jatkuu pudotuspelivaiheessa. Maailman parhaat joukkueet ja pelaajat pistävät parastaan panosten kasvaessa. Mestarien liiga huipentuu finaaliin 29. toukokuuta. C More esittää myös kaikki Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelut sekä valikoituja Portugalin liigan kohtaamisia.

F1-kausi 2021 sai vastikään suomalaisfaneja ilahduttavan käänteen, kun Kimi Räikkönen ilmoitti uransa jatkumisesta. Veteraani jatkaa Alfa Romeon tallissa ja lähtee uransa 19. kauteen kuninkuusluokassa. Radalla jatkaa myös ensimmäistä maailmanmestaruuttaan Mercedeksellä tavoitteleva Valtteri Bottas.

Lisäksi C Moren kevään urheilutarjottimelta löytyvät muun muassa golfin PGA Tour, yleisurheilun Timanttiliiga, MotoGP sekä lähes päivittäiset ravilähetykset.

Uutis- ja ajankohtaisohjemat 

MTV Uutiset täyttää ensi syksynä 40 vuotta! Vuosi 2020 on ollut kaikkien aikojen uutisvuosi kotimaan ja maailman tapahtumien sekä katselun ja kulutuksen kannalta. Myös vuonna 2021 Suomen tunnetuimmat ankkurit johtavat Seitsemän ja Kymmenen uutisia, joilla on ollut ennätyksellinen yleisö Covid-19 -pandemian ja USA:n vaalien vuoksi.

Katseluosuuksiaan kasvattaneet ajankohtaisohjelmat Uutisaamu ja Viiden jälkeen suosittuine juontajineen pitävät huolen siitä, että MTV3-kanavan katsojat pysyvät ajan tasalla aamulla ja alkuillasta.

Suomen ensimmäinen digitaalinen uutiskanava MTV Uutiset Live tarjoaa päivän tärkeimmät uutiset sekä viihteen, urheilun ja lifestylen kiinnostavimmat puheenaiheet MTVuutiset.fissä, mtv-palvelussa ja C Moressa. Suomen parhaasta uutispalvelusta voi nyt nauttia myös uudistuneissa MTV Uutiset -sovelluksessa, joka on ladattavissa Android- ja iOs-sovelluskaupoista. 

Ajankohtaisohjelma Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen jatkaa tutulla ohjelmapaikallaan tiistai-illoissa osana Kymmenen uutisten uutispakettia. Kevätkauden ensimmäinen jakso nähdään tiistaina 12.1. Viikoittain käsittelyssä on puhuttavia ja ajankohtaisia aiheita niin meiltä Suomesta kuin ulkomailta. 

Rikospaikka jatkuu rikostoimittajien Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä johdolla 9. tuotantokauden merkeissä 13.1. alkaen. Rikospaikassa kuullaan viikon tärkeimmät rikoksiin liittyvät uutiset sekä käsitellään rikosten tekotapoja ja motiiveja menneiltä vuosilta

Huhtikuussa 2021 MTV Uutiset seuraa kaikilla jakelualustoilla tiiviisti kuntavaalien käänteitä muun muassa kuumassa puheenjohtajatentissä sekä tulosiltana 18.4.2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja