MTV julkaisi kovat kotimaiset – nämä ohjelmat nähdään syksyllä

MTV:n kanavilla nähdään syksyllä kotimaisten ohjelmien ilotulitusta.

1:53

MTV:n ohjelmiston kulmakivi, kotimainen ohjelmisto, kokoaa suomalaiset jälleen yhteen tulevana syksynä. MTV liputtaa vahvasti kotimaisen ohjelmiston puolesta, ja sitä onkin syksyllä luvassa ennätysmäärä.

Luvassa on vahva kattaus rakastettuja menestysohjelmia, draamaa sekä upouusia ohjelmatuttavuuksia parhaaseen katseluaikaan. MTV3-kanavan arki-iltoina primetime-aikaan nähdään vain kotimaisia ohjelmia läpi syksyn.

Syksyn kovat liveohjelmat: Tähdet, tähdet palaa, Posseen uutta naisenergiaa!

Musiikkiohjelma Tähdet, tähdet lähtee odotetulle kolmannelle tuotantokaudelle. Yhdeksän tunnettua suomalaista tähtiartistia kohtaa elämänsä suurimman haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä?

Suorituksia analysoi kolmen hengen raati, jonka yksi jäsen on kyseisen viikon musiikkigenren ammattilainen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja tähtien esityksiä kommentoivassa raadissa istuvat tuttuun tapaan median monitoiminainen, toimittaja Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa. Tähtiartistit julkistetaan syksyllä 2016.

Tänä syksynä kukaan ei ole turvassa, koska ovikellot soivat ympäri Suomea ja Possen yllätyksen kohde voi olla kuka vain – stuntteja pääsevät tekemään 10 rohkeaa suomalaista! 

Hulvattomassa suorassa viihdeshow'ssa nähdään Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Jarno Laasala ja HP Parviainen. Hurjaan joukkoon saadaan rutkasti naisenergiaa, kun hurjapää Viivi Pumpanen liittyy tulevalla kaudella joukkoon.

Poliisisarja Robassa lisää piinaavia juonenkäänteitä

Kultaisella Venlalla palkitun poliisidraama Roban 3. kaudella rajat ylittävä rikollisuus ja kasvavat tulospaineet työllistävät poliiseja samalla kun budjetteja leikataan.

Suosikkisarjan kolmannella kaudella nähdään aiemmilta kausilta tuttuja tähtiä, kuten Tiina Lymi, Taneli Mäkelä, Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Mari Perankoski ja Ilari Johansson. Lisäksi kaudella nähdään myös lukuisia vierailevia tähtiä!

Ex-onnelliset sukeltaa eroperheiden arkeen

Elämänmakuisessa ja huumorintäyteisessä Ex-onnelliset -draamasarjassa seurataan viiden eri eroperheen elämää.

Sarja kertoo lapsiperheistä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Kaikkia yhdistää se, että he haluavat tehdä uudesta elämäntilanteesta mahdollisimman tuskatonta sekä itselleen että lapsilleen.

Sarjan ohjaa Johanna Vuoksenmaa.

Oletko huolissasi? Älä jää kysymystesi kanssa yksin!

Nuoriso on pilalla, keskiluokka kostuu, eläkepommi tikittää, talot homehtuvat, robotit vievät työt, kaunokirjoitus poistuu, kukaan ei käy enää kylässä, pojat eivät lue, emojit korvaavat kosketuksen, maailma on jämähtänyt paikoilleen. Oletko huolissasi? Älä jää kysymystesi kanssa yksin, anna Pitääkö olla huolissaan -raadin auttaa!

Pitääkö olla huolissaan on uusi paneeliohjelma elämästä, kuolemasta ja kaikesta siinä välillä. Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö pohtivat Jenni Pääskysaaren johdolla, pitääkö kansalaisen olla huolissaan vai ei.

Ota rahat ja juokse – Eero Ettalan johdolla rahajahdissa

Ota rahat ja juokse on syksyn uusi, vauhdikas viihdesarja, joka yhdistää elementtejä niin televisiosta tutuista jännityssarjoista kuin pelimaailmastakin. 

Kuvittele tilanne, että sinulle ja parillesi annetaan salkku, jonka sisällä on 10 000€ ja sanotaan, että teillä on tunti aikaa piilottaa se. Kun tunti on kulunut, teidät pidätetään ja kaksi etsivää lähtee etsimään salkkua.

Kahden vuorokauden ajan teitä kuulustellaan ja salkkua etsitään. Jos salkku pysyy piilossa, saatte pitää rahat. Jos salkku löytyy, ette saa penniäkään. Ohjelman juontajana nähdään ensimmäisessä tv-roolissaan ex-huippulumilautailija Eero Ettala.

Aku ja 7 ihmettä -sarja palaa uusin kohtein

Aku ja 7 ihmettä -ohjelmasarjan ensimmäisellä tuotantokaudella ummikko riihimäkeläinen Aku Hirviniemi tutustui maailman seitsemään ihmeeseen. Maailma osoittautui niin mielenkiintoiseksi paikaksi, että reissuun oli pakko lähteä uudestaan! 

Toisella kaudella kohteena ovat Tokio, Hongkong, Mexico City, Bangkok ja Las Vegas sekä rusinoina pullassa pienemmät mutta vähintään yhtä omalaatuiset Havanna ja Reykjavik. 

Enbuske, Veitola & Salminen kohauttaa jälleen!

He ovat taas täällä! Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen jatkavat suosittua talkshow’taan myös syksyllä 2016.

Ensimmäisellä kaudella Enbuske, Veitola & Salminen -show’ssa puhuttivat muun muassa taloustilanne ja Salmisen tiukka haastattelutyyli, Vesa Keskisen silmäpussit, kadonnut salarakas ja  vaginahieronta. Ohjelma marssittaa jatkossakin eteemme viikon ajankohtaisimmat vieraat niin viihteen, urheilun, politiikan kuin taloudenkin saralta.

Ohjelma hengittää viikon aikana vahvasti myös sosiaalisessa mediassa. 1. kaudella aihetunniste #EVSLive oli lähes poikkeuksetta torstain twiitatuin hashtag Twitterissä. 

Lisää rakkaustarinoita ja vauvoja? Ensitreffit alttarilla on täällä taas!

Ensitreffit alttarilla on puhuttanut Suomen tv-kansaa koko viime vuoden. Valtavan suosion saavuttanut, AVAn kaikkien aikojen katsotuin tv-sarja ja Venla-palkittu Ensitreffit alttarilla jatkuu uusin, kolmannen kauden jaksoin.

Rakkautta lähtee etsimään jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Järjestetty avioliitto saa uuden merkityksen, kun kolme paria jatkaa yhteiseloa ensitreffien jälkeen avioparina.

Kaikkien aikojen deittailuohjelma yllätyskäänteellä: Tämä on Exiä rannalla 

Vihdoin kotimainen versio Ex On The Beach -sarjasta, Exiä rannalla! Kahdeksan sinkkunaista ja -miestä lähtevät viettämään elämänsä rantalomaa. Tarkoitus on tutustua muihin asukkaisiin ja löytää uusi rakkaus. 

Yllätyksenä koko joukolle tulee se, että myös vanhat exät tulevat paikalle! Värikkäiltä käänteiltä ei vältytä, kun exät saapuvat paikalle yksi kerrallaan ja jännitys huvilalla nousee. Rantaloman päättyessä selviää, palaavatko exät takaisin yhteen vai muodostuuko lemmenlomalla uusia pareja. 

Huippukokki landella esittelee tähtien kesämökit

Huippukokki landella on hyväntuulinen lifestyle-ohjelma, jonka jokaisessa jaksossa kaikkien tuntema huippukokki Tomi Björck saa kutsun julkkiksen kesämökille.  

Ruuan kypsyessä Tomi mm. testaa vieraan harrastusta ja mökin omistaja esittelee paikkoja ja kertoo mitä mökillä on tapahtunut vuosien varrella. a.

Aarteiden metsästäjät penkovat varastoja

Aarteiden metsästäjät Suomi -sarjassa seurataan hylättyjen varastojen huutokauppoja. Sarjan päähenkilöt ovat kokeneita huutajia, mutta varastojen sisältö yllättää myös heidät.

Huutajilla on vain pari minuuttia aikaa muodostaa käsityksensä myytävän varaston sisällöstä. Kun varaston ovi avautuu, huutajat tekevät arvionsa oviaukolta katsomalla.Tässä taistelussa pärjäävät vain kovimmat aarteiden metsästäjät!

Mitä tapahtuu suomalaisperheiden keittiössä? 

Keittiöelämää on tarina nykypäivän Suomesta. Keittiö on kodin sydän, jossa rakastetaan, nauretaan ja riidellään ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen syömään. Siellä tehdään läksyt ja juodaan lasi viiniä raskaan työpäivän jälkeen ja järjestetään kekkerit.

Uutuussarja tutustuu kahdeksaan suomalaiseen perheeseen, joiden keittiöelämään kuuluvat niin lasten tanssiesitykset, työpalaverit, pohdinnat maailman menosta, metsästysretkien suunnittelu, rapujuhlat ja uusien ruokien kokeilut. Dokumentaarinen, elämänmakuinen ohjelma kurkistaa eri elämäntilanteissa elävien perheiden keittiöihin ja paljastaa keitä me olemme ja miten erilaisia asioita ruoka meille kaikille merkitsee.

Sinulle on postia – koskettavia elämäntarinoita ja kiitoksia kirjeitse

Uudessa Sinulle on postia -ohjelmassa seuraamme ihmisiä, jotka lähestyvät lähimmäisiään kirjeitse. Kyseessä voi olla rakkauden tunnustus, tsemppiviesti, kiitoskirje tai ihana yllätys läheiselle. Kirjeen kohteena voi olla puoliso, ystävä, sukulainen, ihastus, työkaveri tai vaikkapa omille teilleen kulkenut vanha tuttu vuosien takaa.

Ohjelma saa meidät huomaamaan millainen voima on käsikirjoitetulla, henkilökohtaisella sanomalla tänä digitaalisuuden aikakautena. 

Peukalo keskellä kämmentä? Nyt julistetaan Suomen surkein nikkari

Suomen surkeimmat kuskit saavat nyt seuraa Suomen surkeimmista tee-se-itse miehistä ja naisista!

Suomen surkein nikkari -ohjelmassa nikkarit asettuvat taloksi jo parhaat päivänsä nähneeseen kurssikeskukseen, jossa työskentelevät erilaisissa kädentaitoa vaativissa tehtävissä. Kauden lopussa selviää kuka nikkareistamme on kehittynyt eniten, ja kenen kohtaloksi jää olla Suomen surkein nikkari.

Amerikan Anita – suomalaisnaisen glamouria ja draamaa New Yorkissa

Anita Rincon on nuori suomalainen kauneusalan yrittäjä, joka rakentaa uraa New Yorkissa. Hän on lyönyt itsensä läpi Luz Lashes -luksusripsillä.

Amerikan Anita -ohjelmassa seurataan mm. Anitan uraunelmien kehitystä ja huulikiiltomalliston, ripsilanseerauksen ja kirjan julkaisutilaisuuksia. Anita osallistuu myös ensimmäisenä pohjoismaalaisena Miamin Fashion Weekille omalla uimapukumallistollaan.

Parisuhteet koetukselle laihdutushaasteessa

Ruutuun palaavan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman tuoreella kolmannella kaudella laihdutushaasteen ottavat jälleen vastaan kaksitoista uutta pariskuntaa ympäri Suomen.

Parisuhteet ovat totisesti koetuksella kun puolisot yrittävät saada rakkaat pullukkansa hikoilemaan ylimääräiset kilot pois vyötäröiltään. Kauden aikana tullaan näkemään sarjan kaikkien aikojen painonpudotusennätys!

Ohjelman juontajana ja tsempparina toimii fitness-ammattilainen ja personal trainer Jenni Levävaara.

Erilaiset perheet tuo ruutuun koskettavia elämäntarinoita lapsiperheistä

AVAn huippusuosittu dokumentaarinen Erilaiset perheet -ohjelmasarja saa jatkoa! Sarjan toisella kaudella seurataan Pipsa Hurmerinnan johdolla suomalaisia perheitä, joiden arki on erilaista tai parhaillaan käännekohdassa.

Jokainen perhe ja tarina on erilainen. Pienen lapsen leukemia, esiteinin muutto miesparin luo, romanikulttuurissa eläminen, puolison itsemurhasta selviäminen - monenlaiset muutokset ravistelevat perheiden arke.

Rakkautta ja maaseudun arkea – Maajussille morsian jatkaa menestystarinaansa

Maajussille morsian -ohjelma on jo vuosia kuulunut ylivoimaisiin tv-suosikkeihin. Tänä vuonna ohjelma juhlii 10-vuotista taivaltaan.

Sarjan 9. kausi esittelee jälleen uusia maaseudun ihmisiä, jotka etsivät elämänsä rakkautta. 

Syksyllä julkistetaan maajussit, joiden tarinaa lähdetään seuraamaan tulevalla syyskaudella. Rohkeat maajussit laittavat sydämensä peliin ja avaavat ovet elämäänsä maaseudun arjessa. Ohjelman juontajana toimii Miia Nuutila. 

Suomen suosituin draamaasarja jatkuu jännittävin kääntein

Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen Salatut elämät jatkaa tuttuun tapaan suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä.

Salatut elämät on pitkäkestoisin kotimainen draamasarja. Jo 17-vuotias Salkkarit tavoittaa lähes kolmanneksen suomalaisista tv-katsojista viikossa. Salkkarit on myös katsotuin tv-sarja netissä

3:12

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja