Maajussi-Juho ja Laura-rakas odottavat esikoistaan – muuttavat vihdoin yhteen ja päättävät kaukosuhteensa: "On ollut omat haasteensa siinä"

Maajussi-Juhon Laura-puoliso on aikeissa muuttaa lähiaikoina Juhon luokse. 

Vuoden 2019 Maajussille morsian -ohjelmassa päästiin seuraamaan maajussi-Juhon ja tämän morsianehdokkaan Lauran rakkaustarinan syntyä. Pariskunnan onnellinen tarina on jatkunut vakaasti: tammikuussa 2020 pariskunta vahvisti odottavansa esikoistaan. 

Juho ja Laura ovat eläneet koko suhteensa ajan kaukosuhteessa, jossa on aikamoinen välimatka: Juho asuu Haapamäellä ja Laura puolestaan Levillä, joten heidän välillään on ollut 800 kilometrin välimatka. Tähän asiaan on kuitenkin viimein tulossa muutos, sillä Juho kertoo Lauran muuttavan Juhon luokse Haapamäelle aivan lähiaikoina. 

– Onhan se tosi mukava juttu, että hän muuttaa ja saadaan välimatka pienemmäksi. Kyllähän se huolta pienentää, ollut pitkä välimatka ja lapsi tulossa, niin on ollut omat haasteensa siinä. 

Juhon mukaan Lauran raskaus on sujunut tähän mennessä hyvin. 

– Nyt viimeiset kuukaudet ovat menneet ihan mukavasti. Tietenkin vähän jotain unettomia öitä ollut, mutta ne nyt varmaan kuuluvat asiaan. 

Vielä vuosi sitten Juhon matka Maajussille morsian -ohjelmassa oli vasta aluillaan. Maajussi kertookin, ettei olisi koskaan voinut uskoa, että asiat olisivat nyt tällä tolalla kun ne ovat: rakas kainalossa ja esikoinen tulossa. 

– Mukava vuosi ollut ja paljon on muuttunut. Sitähän siinä lähdettiin hakemaankin, että tulee elämään muutosta. Meni vaan nopeammalla aikataululla mitä kuvittelin.

Voit kirjoittaa vuoden 2020 maajusseille tästä!

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat