Suomalaismenestystä maailmalla – huippunäyttelijöiden tähdittämä Nyrkki valittiin kansainvälisen tapahtuman kiinnostavimpien sarjojen joukkoon

Nyrkki-sarja on valittu MIPTV:n draamatapahtuman kiinnostavimpien kansainvälisten draamojen joukkoon. 

Elisa Viihteen alkuperäissarja Nyrkki on valittu ainoana suomalaissarjana MIPTV-konferessin draamatapahtumaan Cannesiin, jossa esitetään tämän vuoden keväänä yhteensä kymmenen sarjaa. Tuotantovaiheessa oleva sarja esitellään huhtikuussa johtaville televisiosarjojen ostajille MIPDrama Buyers Summitissa. 

Nyrkki on 1950-luvun Suomeen sijoittuva vakoojatrilleri, jota tähdittävät muun muassa Hannu-Pekka BjörkmanEmmi ParviainenOlavi UusivirtaKrista Kosonen sekä Sampo Sarkola.

– Oli ihana kuulla, että Nyrkin materiaali on vakuuttanut kansainvälisen raadin. Meillä oli jo kuvauksissa olo, että nyt syntyy jotain erilaista ja toimivaa. Palaset loksahtivat kohdilleen. Nyrkkiä on ollut ilo kuvata ja uskon, että se ilo ja tekijöiden ammattitaito on tarttunut myös materiaaliin, kommentoi Nyrkki-sarjan pääohjaaja AJ Annila sarjan tiedotteessa.

Esittelytilaisuuteen pääsevät sarjat valitsee ammattilaisraati, joka painottaa valinnassaan käsikirjoituksen ja tuotannon laatua, omaperäisyyttä sekä maailmanlaajuista kiinnostavuutta.

Lue myös:

    Uusimmat