Mainos

MTV:n kirjeenvaihtaja ei usko törkypuheiden kaatavan Trumpia: "Monia naisia ei haittaa"

1:16

MTV:n kirjeenvaihtaja Mari Karppinen ei usko, että republikaanien Donald Trumpin kampanja kaatuu törkypuheista nousseeseen isoon kohuun.

Karppinen sanoi Kymmenen uutisissa, että osa amerikkalaisista uskoo näin ja toisaalta myös monet republikaanit ovat tuominneet puheet mukaan lukien varapresidenttiehdokas Mike Pence, jota osa republikaaneista vaatii nyt Trumpin tilalle.

Trumpin yli kymmenen vuoden takaisista törkypuheista nousi valtaisa myrsky. Washington Post -lehden julkaisemalla videolla Trump puhuu naisten sukuelinten kourimisesta ja sanoo, että naisille voi tehdä mitä vain, kunhan on "tarpeeksi suuri tähti".

Karppisen mukaan vaalivuosi on ollut sen verran erikoinen, että näinkään suuri kohu tuskin kaataa Trumpia.

– Tavallisena vaalivuotena voisi (kaataa), mutta en usko, että nyt, sillä kyseessä on Trump, hän sanoi Kymmenen uutisissa.

Trump on sanonut tänään, ettei hänellä ole aikomustakaan luovuttaa. Karppinen huomauttaa, että kaikille törkypuheiden kaltaiset seikat eivät ole tärkeitä.

– Olen haastattellut esimerkiksi useita Trumpia kannattavia naisia, joita ei haittaa Trumpin ilkeily naisille, vaan enemmäkin heitä kiinnostaa se, että Trump  on rikas bisnesmies, jonka uskotaan tekevän Amerikasta jälleen mahtavan.

Karppisen mukaan Trumpin kampanja tekee nyt hermostuneena työtä sen eteen, että kohu unohtuisi.

– Trump tarvitsee enemmän ääniä juuri naisilta, jotta hän saisi Clintonia kiinni. Trump perui yhden Keskilännen kampanjatapahtumista ja jäi New Yorkiin valmistautumaan huomiseen väittelyyn.

Karppinen uskoo, että kohun jälkeen väittelystä tulee aiempaakin likaisempi ja Trump tulee käyttämään muun muassa Bill Clintonin aikaisempia tekemisiä hyväkseen huomenna.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.