Mainos

Trumpin kannattajat ahdistelusyytöksistä: Trumpista ja meistä yritetään antaa surkuteltava kuva

2:08

Vaikka skandaalit Donald Trumpin ympärillä eivät lopu, kannattajat vakuuttavat pysyvänsä hänelle uskollisina. Floridan Lakelandissa pidettävään Trumpin kampanjatilaisuuteen saapuneet naiset tekevät Trumpin haukkumasanoista jopa huumoria.

– Olen "neiti possu", kristitty nainen, joka äänestää Trumpia, Debi Walton sanoo nauraen MTV Uutisille.

Uusin Trumpiin kohdistuva naiskohu perustuu useamman naisen väitteisiin, että Trump olisi ahdistellut heitä erilaisissa paikoissa. Naiset tulivat eilen julkisuuteen median kautta.

Walton sanoo ymmärtävänsä, miksi osa republikaaneista on jättänyt Trumpin jatkuvien naiskohujen takia. Hän kuitenkin toivoo, että koko puolue palaisi ehdokkaansa tueksi.

– Ei laivaa sää jättää, jos ei tule kapteenin kanssa toimeen!

Waltonille tärkein syy äänestää Trumpia on kuitenkin viha Clintonia kohtaan.

– Kristittynä näen Hillary Clintonin läpi. Näen läpeensä pahan ihmisen, jolla on musta sydän. Äänestän Trumpia pitääkseni Clintonin poissa, Walton sanoo.

Trumpin tukijat sanovat ymmärtävänsä , jos ehdokas tekee virheitä.

– Raamatussakin sanotaan, että synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Ei ole lentänyt kiviä, joten minusta Trumpille on anteeksiannettu. Olen itsekin tehnyt virheitä, Ronald Palmer sanoo.

– Mutta rouva Clinton ei saa tehdä virheitä?

– Hän on tehnyt paljon virheitä. Antaisin hänellekin anteeksi, mutta hän on tehnyt niitä jo liikaa.

Pelkkää puhetta

Trumpin kannattajat suhtautuvat hyvin kriittisesti Clintoniin ja maan valtamediaan kuten New York Timesiin tai CNN-uutiskanavaan. Sen vuoksi Trumpista nousseet mediakohut tai syytökset eivät saa heitä häkeltymään.

– Se voi olla vaan puhetta, Trumpilla on paljon vihaajia. Meistä kannattajista yritetään tehdä rasisteja tai surkuteltavia. Se ei ole totta, Brenda Farris sanoo.

Kun CNN:n toimittaja aloittaa pressikorokkeella suoransa, tapahtumapaikalle saapunut yleisö ryhtyy huutamaan.

– CNN on syvältä, CNN on syvältä.

Kannatuslukemiin ei luoteta

Kannatuskyselyissä Trump on Clintonia jäljessä ja tuoreimmat skandaalit tuskin auttavat kasvattamaan suosiota. Toisaalta Wikileaks on luvannut paljastaa ikäviä tietoja Clintonista, mikä voi keikuttaa myös Clintonin kannatuslukujaan.

Trumpin tukijat myös uskovat, että kiinteistömogulin todellinen fanipohja on paljon numeroita suurempi.

– En luota kannatusmittauksiin. Alusta asti ne näyttivät, ettei hän pärjää, mutta katso missä hän on nyt. Moni on myös kuiskannut minulle, että he äänestävät Trumpia, koska pelkäävät kertoa sitä ääneen, etteivät leimaannu, Farris sanoo.

Kun oli vihdoin aika, Trump laskeutui yleisön läheisyyteen mustalla lentokoneellaan. Järjestäjä laittaa soimaan fanfaarista ja mahtipontista musiikkia. Kun laskeutumisportaat ovat kiinni lentokoneessa, ovi avautuu ja yleisölle kajahtaa:

– Hyvät naiset ja herrat. Toivottakaa tervetulleeksi Yhdysvaltain seuraava presidentti Donald J. Trump!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.