MTV:n ilmiömäinen syysohjelmisto julki – mukana muun muassa Putous, Posse, Ensitreffit ja Tanssii Tähtien Kanssa

1:31:36

MTV:n ja C Moren syysohjelmistoissa nähdään runsas kattaus monipuolista kotimaista ohjelmistoa.

Syksyllä tarjolla on useita viikonlopun live-ohjelmia, kotimaista käsikirjoitettua draamaa ja komediaa sekä koko perheen viihdettä.

Tarjonnasta löytyy Suomen puhutuimpia tv-ilmiöitä, rakastettuja kestosuosikkeja ja uusia tähtiä.

Tanssii Tähtien Kanssa & Tuija tähtien kanssa


Jo 10 kauden ajan katsojia hurmannut viihteen megaottelija kutsuu mukaan 10 julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka paljastavat persoonansa ja kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin koko Suomen kansalle.

Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi luotsaavat ohjelmaa sekä ovat tanssijoiden tukena läpi kauden. Näköalapaikalla tuomareina istuvat sanavalmiit Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

Tuija Pehkosen juontama Tuija tähtien kanssa paljastaa puolestaan katsojille, miten tähtioppilaiden arki pyörähtää tanssiharjoitusten ja suorien lähetysten ympärille.

Syyskuu, MTV3

Putous


Putous tulee jälleen tulevana syksynä! Ohjelman kymmenettä tuotantokautta juhlistetaan kunnon bileillä, joista ei vauhtia ja naurua puutu. Luvassa on enemmän yllätyksiä ja enemmän tähtisadetta.

Supersuosittua viihdeohjelmaa juontaa Roope Salminen, mutta juhlakauden näyttelijäpaljastuksia saadaan vielä odottaa hetki. Mukana on sekä rakastettuja konkareita ja että tuoreita uusia superlahjakkuuksia. Konfetit ilmaan!

Syksyllä, MTV3

Fort Boyard Suomi


Maailman eeppisin kilpailuohjelma Fort Boyard kerää 18 julkkista Ranskan länsirannikolle sijaitsevaan Napoleonin rakennuttamaan linnakkeeseen, taistelemaan sen herruudesta. Fort Boyardin selleissä sekä sen muurien ulkopuolella kilpailijat joutuvat kohtaamaan pelkonsa silmästä silmään ja venymään fyysisyytensä äärirajoille.

10-osaisessa ohjelmassa kuusi kolmihenkistä joukkuetta kilpailee vuorotellen toisiaan vastaan ja lopuksi yksi joukkue voittaa koko linnakkeen herruuden ja tuhansien eurojen rahapalkinnon.

Ohjelman juontavat Joanna Kuvaja ja Ilkka Uusivuori.

Elokuu, MTV3

Love Island Suomi

Luvassa on romantiikkaa, draamaa, suhdekiemuroita, suuria tunteita sekä nopeita käänteitä, kun realityjätti Love Island Suomi rantautuu Subille Shirly Karvisen juontamana!

Espanjan paahtavan auringon alla, hulppeassa huvilassa, joukko sinkkuja pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta syksystä rakkautta ja paria etsien. Syksyn kuumimmassa realityssa ja isoimmassa ilmiössä voi tapahtua mitä vain, milloin vain ja mikä parasta, näihin kutkuttaviin tapahtumiin ja yllättäviin käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi applikaation avulla.

Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa voittajaparille on jaossa huimat 25 000 euroa!

Syyskuussa, Sub
Love Island UK 3 nähdään kesällä Katsomossa. 

Diili


Diilissä Hjallis Harkimo hakee markkinointijohtajaa kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseensä. Esports on maailman nopeimmin kasvava urheilubisneksen ala ja se tulee vakiinnuttamaan asemansa perinteisten urheilulajien rinnalla.

Kymmenen jakson aikana ehdokkaat pääsevät näyttämään taitonsa mitä moninaisimmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Neuvonantajina toimivat Joel Harkimo ja Riia Martinoja.

Syyskuu, MTV3

Jahti


Kansainvälinen menestysformaatti The Chase nähdään vihdoin Suomessa! Jahti on uusi, hauska ja jännittävä tietokilpailu, jossa kolmen hengen joukkue yrittää päihittää yhden tietoviisaan eli jahtaajan ja kotiuttaa voittopotin itselleen.

Joukkueen jäsenet eivät tunne toisiaan, mutta yhdessä he pyrkivät yhdistämään erilaiset osaamisalueensa ja nappaamaan rahapalkinnon. Jahtaaja huohottaa kilpailijoiden niskaan askel askeleelta - ja yrittää ylivoimaisilla tiedoillaan saada joukkueen kiinni.

Jahdin juontaa Mikko Leppilampi.

Elokuu, MTV3

Posse


Pidä kiinni wasabeista ja jauhotykeistä, sillä Posse palaa taas ruutuun huippuhulinallaan niin, että tutisee!

Joka ilmansuuntaan hillittömästi ilotulittava viihdepaketti ei ole unohtanut klassikoiksi muodostuneita piilokameroitaan, pelejään ja rallejaan, mutta luvassa on myös aivan uusia, käsittämättömän hulvattomia ja vauhdikkaita ohjelmaosioita!

Ja mikä parasta: katsojat otetaan mukaan parrasvaloihin! Lyhyesti sanottuna: aivot narikkaan, ystävät ja perheet kasaan, ja Posse auki!

Kaudella mukana ovat Viivi Pumpanen, Jarppi Leppälä, H-P Parviainen, Jaakko Saariluoma, Herba, Lakko ja Possen uusin jäsen, Kalle Lamberg!

Duudsonit tuli taloon


Suomalaisten sydämet jo kolmella tuotantokaudella valloittaneet Duudsonit tekevät paluun ja täsmäiskun suomalaisiin perheisiin.

Duudsonit Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia.

Kahden päivän ajan kussakin perheessä asuvat Duudsonit ottavat ohjat käsiinsä ja ravistelevat tempauksillaan perheen kipukohtia. Ongelmanratkaisukeinot Duudsoneilla ovat tosin aivan omanlaisensa: he uskovat positiiviseen anarkiaan, missä mikään ei ole mahdotonta!

Syyskuu, MTV3

Heikelä syndrooma


Heikelä Syndrooma on ääriajankohtainen viikoittainen keskusteluohjelma, joka skalpeeraa tärkeimmät uutisotsikot, kohut ja puheenaiheet. Heikelä Syndrooma kokoaa yhteen ajankohtaiset vieraat älykkäimpään ja älyttömimpään keskusteluun.

Show’n elementit ovat oivaltavat ja hauskat uutisvälähdykset, aivonystyröitä kutkutteleva paneelikeskustelu sekä Heikelän yksinoikeudella tekemät intiimit erikoishaastattelut.

Jussi Heikelä on pitkän linjan radio- ja televisiotoimittaja sekä sarjayrittäjä. Häntä ärsyttää kyynikot, mielensäpahoittajat, besserwisserit ja ammattityrmistyjät. Heikelä haluaa isännöidä erimielisten vieraidensa avulla keskustelua, jossa paras argumentti voittaa aina.

Syksyllä, MTV3

MTV Uutiset ja ajankohtaisohjelmat

MTV on Suomen suurin kaupallinen uutismedia. Laadukkaalla kotimaisella uutissisällöllä on selvästi aikansa ja paikkansa suomalaisten arjessa, koska MTV3-kanavan uutislähetyksiä seuraa päivittäin reilusti yli miljoona televisiokatsojaa. Viikon aikana Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Sää, Huomenta Suomi ja Tulosruutu tavoittavat lähes kolme miljoonaa suomalaista.

MTV:n strategian mukaisesti sisältöjä voi kuluttaa milloin vain missä vain. Uutiset on tästä loistava esimerkki. Tavoitamme kaikki keskeiset kohderyhmät eri alustoillamme televisiossa, netissä ja ja sosiaalisessa mediassa. Digitaalisilla alustoilla MTV:n uutissisällöt tavoittavat lähes kolme miljoonaa suomalaista kuukaudessa.

Syksyllä, MTV3

Maajussille morsian

Maajussille morsiamen 11. kaudella edustettuina ovat erityisesti maidontuottajat, kun neljä kahdeksasta maajussista toimivat maitotilojen isäntinä. Porukkaan mahtuu myös kasvinviljelijää ja ravihevoskasvattajaa.

Kaikille yhteistä on jälleen yksi asia: rakkauden kaipuu. Rohkeat maajussit heittäytyvät seikkailuun löytääkseen rinnalleen sen yhden ja oikean.

Amorin asialla jatkaa juontaja Vappu Pimiä.

Ensitreffit alttarilla


Ensitreffit alttarilla synnyttää rakkautta ja valmentaa katsojiakin parisuhde-elämän saloihin jo viidettä kautta.

Nyt mukana on uusi asiantuntija, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, ja jo aiemmin mukana olleet seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt.

Parisuhdeasiantuntijat muodostavat kolme toisilleen sopivaa paria. Osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, samalla kun sanovat toisilleen ’tahdon’.

ETA seuraa naimisiin menneiden parien häitä, häämatkaa, yhteenmuuttoa ja arkielämää kuuden viikon ajan. Sarjan viimeisessä jaksossa pariskunnat haluavatko he jatkaa avioliittoaan vai hakevatko avioeron.

Syyskuu, AVA

Ratamo

Kotimainen toiminnantäyteinen vakoilutrilleri Ratamo alkaa C Moressa syksyllä 2018. Sarjan nimiroolissa Supon etsivänä nähdään Samuli Vauramo. 

Saara Kotkaniemi esittää Keskusrikospoliisin komisario Elina Lindeniä sekä Jukka Puotila Supon johtajaa. Ratamon tapahtumat käynnistyvät, kun Supo saa tutkittavakseen äärimmäisen tulenaran jutun. Onko Suomen pääministeri luovuttanut valtion turvallisuuden kannalta salassa pidettäviä tietoja eteenpäin vai kiristetäänkö häntä?

Tietovuotoepäilyyn vaikuttaa sekaantuneen myös venäläinen oligarkki Arkadi Akulov (Andrei Tsumak). Tilanne riistäytyy käsistä nopeasti ja lopulta pelissä on Suomen kansallinen turvallisuus. Sarja perustuu Taavi SoininvaaranArto Ratamo -kirjojen maailmaan ja hahmoihin.

Onnela

Valtavaan suosioon noussut komediasarja Onnela jatkuu 2. kauden jaksoin C Moressa syksyllä 2018. Ruotsalaiseen suosikkisarjaan Solsidaniin perustuvan sarjan 2. kaudella muun muassa seurataan Antin ja Saaran uutta perhe-elämää ja nautitaan edelleen piinaavan Jorma Kemppaisen seurasta.

Pääosissa nähdään tuttpirjou kuusikko Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Käsikirjoittajana jatkaa Melli Maikkula ja 2. kauden ohjaa Jaakko Saariluoma.

Eero Ritala palkittiin roolistaan 1. kaudella parhaan miesnäyttelijän Kultaisella Venlalla.

Syksyllä, C More (cmore.fi)

Salatut elämät

Pihlajakadulla maksetaan kovaa hintaa uskottomuudesta ja valheista. Viikatemies vierailee jälleen ja elämän arvaamattomuus saa avioliittoa karttaneen kyynikonkin painamaan sormuksen nimettömäänsä.

Tuttu kovanaama ilmestyy unohduksen tuolta puolen. Hän vaatii julki totuutta, joka ei koskaan ole ollut keskeinen arvo Pihlajakadun todellisuudessa.

Syksyllä julkaistaan lisäksi MTV Katsomossa kolme nettisarjaa.

Elokuu, MTV3

Ex-Onnelliset

Suursuosion saavuttanut Ex-Onnelliset jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin! Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä.

Kakkoskaudella keskiössä ovat laajenevat eroperheet haarautuvan rakkauden haasteineen, ja vanhojen asukkaiden lisäksi tapaamme joukon uusia asukkaita.

Pääosissa nähdään muun muassa ensimmäiseltä kaudelta tutut Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Anna-Maija Sipilä sekä Jarkko Pajunen. Kakkoskauden uutta eroparia näyttelevät Eero Ritala sekä Karoliina Blackburn.

Syksyllä, MTV3

Sunnuntailounas

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen, ja päärooleissa nähdään Elena Leeve, Taneli Mäkelä, Santtu Karvonen, Jarkko Niemi ja Samuli Niittymäki.

Viettele vaatteilla

Viettele vaatteilla on syksyn trendikkäin deittailuohjelma. Kolme treffiehdokasta kohtaavat haasteen, jossa mitataan shoppailutaidot: nopeus ja tyylitaju.

Showroomissa odottelee kärsimättömänä Sinkku X, joka valitsee häntä parhaiten miellyttävimmän asun näiden kolmen deittiehdokkaan hankkimista asukokonaisuuksista. Viettelevimmät vaatteet valinnut ehdokas pääseekin mystisen Sinkku X:n kanssa treffeille. Kohtaavatko parin kemiat muutenkin kuin tyylillisesti? Päättääkö pari lähteä vielä toisillekin treffeille? Ohjelman juontaa Shirly Karvinen.

Ohjelma perustuu brittiformaattiin Dress To Impress.

Syyskuu, AVA

Villien jäljillä

Villien jäljillä vie mukanaan maailman uhanalaisten eläinten jäljille. Pirjo Heikkilä ja Kimmo Ohtonen matkustavat yhdessä maailman syrjäisimpiin kolkkiin tutustuakseen uhanalaisten eläinten suojeluun ja nähdäkseen edes vilauksen näistä harvinaisista lajeista.

Tehtävä osoittautuu matkan varrella odotettua haastavammaksi eikä kommelluksilta ja vaarallisilta tilanteiltakaan vältytä. Matka suuntautuu mm. lumileopardin jäljille Himalajalle, Huippuvuorille jääkarhun elinseuduille ja Borneoon tutustumaan orankien kutistuviin elinalueisiin.

Ohjelma toteutetaan yhdessä WWF:n kanssa.

Syksyllä, MTV3

Rakettitiedettä?

Ernest Lawsonin juontama Rakettitiedettä? on täynnä tiedettä ja tunareita. Nettivideoiden hurjimmat, hölmöimmät ja kreiseimmät temput sekä niiden tieteelliset faktat yhdessä vauhdikkaassa paketissa!

Huimapäisten videoiden aiheuttaman jännityksen ja naurun ohella Rakettitiedettä? kertoo myös, miten tieteen avulla nämäkin temput voisivat oikeasti onnistua.

Kolmistaan

Kolmistaan kertoo kolmesta kolmekymppisistä kaveruksesta Vilmasta, hänen poikaystävästään Sevestä sekä heidän homosta ystävästään Markuksesta, jotka bilettävät ahkerasti ja asuvat yhdessä Helsingissä. Eräs bileilta lähtee lapasesta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn.

Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Kolmikko ratkaisee kiperän tilanteen jatkamalla yhteiseloa ja päättämällä kasvattaa lapsi yhdessä. Sarjan päärooleissa nähdään Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala.

Sarja julkaistaan C Moressa loppukesästä ja MTV3:lla syksyllä.

Ennen kaikki oli paremmin

Kirjailija Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja on yksi rakastetuimmista hahmoista suomalaisessa kirjallisuudessa. Mutta oliko kaikki ennen todella paremmin kuin nyt? Vai olisiko nykymenossa sittenkin jotain järkeä?

MTV3:n uudessa tv-sarjassa kirjailija Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin ottamaan siitä selvää. Mielensäpahoittajaa esittää tietysti legendaarinen Heikki Kinnunen.

Mielensäpahoittaja tapaa Helsingissä kirjailija Kyrön lisäksi monia tunnettuja suomalaisia. Karvahattuinen jämerä seniori ilmoittautuu niin valtakunnan vaikuttajien kuin kulttuurin ja urheilunkin tekijämiesten ja -naisten puheille.

Suomen kaunein koti

Odotetun ohjelman viides kausi starttaa! Kolmekymmentä kaunista ja erilaista suomalaista kotia avaa ovensa katsojille 11-osaisessa sarjassa. Ohjelmassa pääsemme tutustumaan persoonallisiin koteihin, joiden asukkaat esittelevät niitä näyttäen omat lempipaikkansa ja parhaat palat sisustuksesta.

Kodeissa vierailevat tuomarit sisustustoimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio sitä kaikkein kauneinta kotia etsien. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja voittajakoti palkitaan 10 000 eurolla.

Syksyllä, MTV3

Enbuske, Veitola & Salminen

EVS lunasti keväällä jälleen paikkansa Suomen puhutuimpana talk showna.

Suurimmat tähdet, puhutuimmat ilmiöt ja ajankohtaisimmat puheenaiheet ovat myös syksyllä tarjolla MTV3-kanavalla. Luvassa on tuttuun tapaan tunnin suora lähetys ja ennakkoon kuvatut insertit, joissa juontajakolmikko Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen laittavat itsensä likoon like never before!

Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan on suosittu paneeliohjelma, jossa Jenni Pääskysaari istuu keskellä ja Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen reunoilla.

Ohjelman palautelaatikko täyttyy tuhansista ja taas tuhansista huolenaiheista, joiden aiheet vaihtelevat yläkerran kanta-astujasta alakerran hiilihankomieheen. Toisin kuin luontoradiossa, tämä ohjelma ei anna kovinkaan tarkkoja vastauksia, mutta muutama käyttökelpoinen ajatus on kuultu.

Joka viikko vieraana on joku merkittävä yksityis- tai julkinen henkilö, joka antaa oman näkemyksensä asioihin.

Kokkisota

Sikke Sumari luotsaa Kokkisotaa.

Keittiöt muuttuvat taas sotatantereiksi kun Kokkisota palaa uusin jaksoin! Huippukokkien ja mielikuvituksekkaiden ruokien lisäksi eteen katetaan vieraiden ominaisuudessa syksyn puhutuimpia henkilöitä. Ohjelman juontaa ihastuttava Sikke Sumari.

Ohjelman kokit julkistetaan syksyllä 2018.

Syksyllä, MTV3

Ota rahat ja juokse

Tiivistunnelmainen sarja saa jatkoa! Jokaisessa jaksossa kaksi kilpailijaa saavat tehtäväkseen piilottaa 10 000 euroa sisältävän rahasalkun. Aikaa salkun piilottamiseen on ainoastaan yksi tunti, minkä jälkeen kilpailijat vangitaan rikoksesta epäiltyinä ja kokeneet ammattilaisetsivät lähtevät jahtaamaan piilotettua salkkua.

Etsivillä on kaksi vuorokautta aikaa löytää kadoksissa oleva salkku. Kenen hermot pettävät ja ketkä vapautuvat vankeudesta 10 000 euroa rikkaampina? Sarjan juontaa Eero Ettala.

Syyskuu, MTV3

Koko Suomi leipoo

Suosittu leivontaohjelma tekee paluun! 4. tuotantokaudella amatöörileipurit kilpailevat jälleen toinen toistaan haastavimmissa leivontatehtävissä. Piiraat, kakut, tortut ja monet muut leivokset kannetaan asiantuntevan tuomarikaksikon eteen.

Juontajana nähdään Anne Kukkohovi. ja tuomareina toimivat Mika Parviainen ja Markus Hurskainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja