Morsian paljasti häiritsevän yksityiskohdan häätyylistään – tähän voinee moni nainen samaistua: "Kuka antoi minun mennä naimisiin näin?"

Morsiamen havainto eräästä hääpäivän yksityiskohdasta on kerännyt suurta suosiota videosovellus TikTokissa, kertoo Mirror.

Useimmille morsiamille hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, jolloin myös soisi kaiken menevän niin sanotusti nappiin. Pienet, tavallisena päivänä vähäpätöiseltä tuntuvat asiat voivat hääpäivänä tuntua elämää suuremmilta – vaikka niille myöhemmin voisikin nauraa.

Eräs morsian havaitsi juuri tällaisen pienen seikan omassa häätyylissään. Simone Evans julkaisi pätkän hääseremoniastaan TikTok-tilillään.

Saatteeksi Simone kirjoitti: "Huomasin sen muutamaa minuuttia myöhemmin." Naisen ranteeseen oli nimittäin unohtunut häätyyliin kuulumaton asia.

Kovin vakavasti nainen ei "mokaansa" ottanut, sillä saatetekstiä koristivat nauruemojit.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hiuslenkki ranteessa

Videolla on kuvia ja videota hetkestä, kun Simone kävelee isänsä vierellä kohti alttaria. Pian kamera zoomaa hänen ranteeseensa, jota koristaa monelle naiselle tuttu asia. Vaikka tapa kantaa pompulaa ranteessa on monelle naiselle tuttu, harva morsian haluaa hääpäivänään unohtaa hiuslenkkiä ranteeseensa.

Vitsikkäällä videolla ääni kysyykin: "Minulla on vain yksi kysymys... Kuka antoi minun mennä naimisiin näin?"

"Kirjaimellisesti pahin pelkoni"

Asialle naureskellut morsian lienee päässeen kömmähdyksestä yli, joten videota ei kannattane ottaa kovin tosissaan. Hitti siitä kuitenkin tuli, sillä sitä on kuitenkin katsottu yli 2,3 miljoonaa kertaa.

– Koska olen valokuvaaja ja kuvannut lukemattomia häitä ja muotokuvia, olen kokenut ammattilaishiuslenkinpoistaja, kertoi eräs kommentoija ja jatkoi:

– Sanoisin, että se on valokuvaajan vastuulla huomata tämä vika.

– Menin naimisiin Cayman-saarilla risteilyaluksella... ja aviomieheni jätti ruman pahoinvointirannekkeensa ranteeseensa. Se on musta ja joka kuvassa, kirosi eräs.

– Kaason moka! Syytä häntä, kehotti yksi kommentoija.

 – Voi luoja, tämä on niin jotain, jonka itse voisin tehdä, kommentoi yksi.

– Kirjaimellisesti pahin pelkoni, totesi eräs.

– Olen häämeikki- ja hiustaiteilija ja tuo on ensimmäinen asia, jonka kerron morsiamille – ota tuo asia ranteestasi pois heti paikalla, kertoo eräs asiantuntija,

– Minä menen naimisiin FitBit ranteessani! Ei todellakaan ole niin, etteikö niitäkin askeleita laskettaisi, naureskeli eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat vessapaperia? 1:39
Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat paperista?

Lue myös:

    Uusimmat