Morsian auttoi veljeään kosinnassa – moni tyrmäsi somessa: "Toivon, ettei kukaan yritä tätä minun häissäni"

0:54
Tämä nainen ei ollut huomata edes, että häntä kosittiin.

Morsian luopui omasta tähtihetkestään auttaakseen veljeään kosinnassa.

Teksasissa järjestetyissä häissä nähtiin kosinta kesken kimpunheiton. Sierra McGinty-Rush oli heittämässä kimppuaan innokkaille naisvieraille, kun hän yllättäen kääntyikin ja teki jotain muuta.

Erään häävieraan Twitterissä julkaisemalla videolla voi nähdä, kuinka Sierra käveleekin kohti Solomon-veljensä tyttöystävää, Baylee Gillmorea. Sierra ojentaa kimppunsa Bayleelle, joka käännyttyään näkee selkänsä takana Solomonin yhden polven varassa.

Videota on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Suunnittelimme kosintaa kuukausia, Sierra kertoo Yahoo-sivustolle.

"Se oli minun ideani"

Vaikka moni voisi kuvitella, ettei morsian haluaisi jakaa rippeitä omasta päivästään, tässä tapauksessa tilanne oli tyystin toinen.

– Se oli minun ideani tehdä se juhlan aikana, jotta perheemme ja ystävämme pääsisivät todistamaan sitä. Veljeni asuu tällä hetkellä Bostonissa, joten oli täydellinen paikka ja aika, kun he molemmat olivat Teksasissa.

Aluksi veli kuitenkin kieltäytyi.

– Vastasin hänelle 'ei' aluksi, sillä se oli hänen päivänsä. Hän kysyi uudelleen, ja sanoin, että jos se on se, mitä hän haluaa, niin minulle sopii.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Toivon, ettei kukaan yritä tätä minun häissäni"

Kaikkien mieleen häissä tapahtunut kosinta ei ollut. Moni kommentoi sosiaalisessa mediassa, että olisi itse vihainen, jos joku vieraista erehtyisi järjestämään heidän häissään kosinnan.

– Ok. Morsian selvästikin suostui tähän, eli mies kysyi luvan. Mutta toivon, ettei kukaan yritä tätä minun häissäni, totesi muun muassa Ari-niminen Twitter-käyttäjä.

– Olen iloinen, että asia oli morsiamelle ok, ja että se oli suunniteltu. En sallisi tätä omissa häissäni, mutta hyvä heille, twiittasi puolestaan Juliet.

– Minä olisin saanut kohtauksen, ilmoitti myös Libra Rising.

Kosintaa kuitenkin myös puolustettiin ja ihailtiin.

– En tiedä, miksi te kaikki puhutte teidän häistänne. Nämä eivät olleet teidän häänne ensinnäkään, ja tämä oli selvästikin [yhdessä] suunniteltu, puolusti eräs Twitter-käyttäjä.

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja