Mörkö-Marko innoituksena Jokerien uudelle anniskeluravintolalle: "Jos jonkun bonuksen saisi neuvoteltua"

Jokereiden hyökkääjän Marko Anttilan MM-kisojen aikaan levinnyt lempinimi "Mörkö" on brändäytynyt laajasti ilman kohdehenkilönsä mainittavampia ponnistuksia. 

Marko Anttilaa on kutsuttu aiemminkin Mörkö-Markoksi, mutta MM-kisojen aikaan nimi levisi koko kansakunnan tietoisuuteen. Mörkö-muumimukit tekivät kauppansa, ja nappikorvakorujakin tehtiin.

Anttilan työnantaja Jokerit on niin ikään ottanut Mörkö-nimen hyötykäyttöön. Seura lanseerasi areenansa ensimmäiseen kerroksen anniskeluravintolan nimeltä Mörköluola

Anttilalta ei hänen mukaansa varsinaisesti kysytty lupaa Mörköluolaan, vaikka se olisi toki irronnut välittömästi. Saako hän provikan jokaisesta kumotusta tuopista?

– En, mutta täytyy katsoa, jos saisi jonkun bonuksen neuvoteltua, Anttila virnisti Jokerien kauden avaustilaisuudessa. 

Anttila on muutenkin sinut sen kanssa, että hänen lempinimellään varustetut tuotteet ovat levinneet laajalti. 

– Antaa mennä vaan. Lapsille se on kuitenkin hauska ja kiva juttu. 

Anttilalla kova kysyntä

Anttilan on mielestään hyvässä luistelukunnossa ja valmis KHL-kauteen, vaikka kesän alku oli kovaa hulinaa maailmanmestaruuden jälkipolttojen takia. Haastattelu- ja esiintymispyyntöjä tuli paljon. 

– Pystyin hoitamaan suurimman osan, vaikka päällekkäisyyksiäkin tuli jonkun verran. 

– Kisojen jälkeen oli kuitenkin kuusi viikkoa ennen kuin Jokerien yhteisharjoitukset alkoivat. Hyvin pystyin kuitenkin lepäämään ja treenaamaan. 

Lue myös:

    Uusimmat