Mörkö-biisin tähdet Marko Anttila ja Antero Mertaranta käyvät kultahuumaa läpi – MM-sankari saanut kuulla laulua jopa omalta lapseltaan

Marko Anttila piti myös perheensä mukana jääkiekon MM-kisojen kultajuhlissa, mutta parin viikon jälkeen oli aika palata normaaliin elämään. Mörkö-ilmiön keskushahmo käy läpi kesän tapahtumia Antero Mertarannan haastattelussa Tulosruudun Viikon vieraana.

Anttilaa ja Mertarantaa yhdistää Löikö Mörkö sisään? -laulu, jota on renkutettu pitkin kesäistä maata. Anttila kertoo kuulleensa laulua myös kaksivuotiaalta tyttäreltään.

– Valitettavasti hän on siinä iässä, että kaikki tarttuu, niin osaa sen laulun kyllä, mutta ei sen minun mielestäni niin paha ole, koska hän on hyvä laulamaan kuitenkin, Anttila hymyilee.

Anttila kertoo hämmentyneensä ilmiön keskittymisestä häneen kaikkine oheistuotteineen. Hyvää mieltä se on silti tarjonnut monille.

– Ehkä se niin sanottu Mörkö-hommakin oli mukavaa nimenomaan lasten kanssa. He uskaltavat tulla jopa paremmin juttelemaan sen varjolla, että saa haukkua Möröksi.

Marko Anttila on Tulosruudun vieraana MTV3-kanavalla kello 22.25 alkavassa lähetyksessä. Torstaiset pitkät Tulosruudut palaavat samalla kesätauolta.

Lue myös:

    Uusimmat